Můj kousek štěstí

Nela Boudová: Zase další chlap

Sexbomba Nela Boudová nehodlá zůstat sama. Ostatně rojí se kolem ní tolik chlapů, že se samoty obávat skutečně nemusí. Tmavovlasá kráska svůdných tvarů se o zajímavosti ze soukromí dělí nerada, jen sem tam něco utrousí.


Ukázalo se, že rozvedená herečka má zase dalšího chlapa! Tajemný Nelin přítel byl prý dokonce i svědkem poněkud nevkusné příhody, která rozvířila mediální vody: tehdy se herečka vyfotografovala s rouškou mezi nohama. „Říkal: To není možné, ty jsi blázen, fakt střelená!“ vzpomíná Nela.


„Byla to vlastně trošku prověrka našeho vztahu. Nakonec jsem usoudila: Jó, tenhle člověk je skvělej, protože má smysl pro humor a nesoudí.“ Ve zkoušce tolerance záhadný chlapík obstál, a tak si ho spokojená krasavice nechala. Dcera tuniského otce a české matky má dva dospělé syny s dramaturgem Janem Lekešem (54), manželé však nikdy nebyli.


Poprvé se herečka vdala až v devětačtyřiceti letech, svatba s charismatickým vousáčem Alexandrem (47) proběhla tajně na ostrově Fuerteventura, nejdelším z Kanárského souostroví. Manželství vydrželo sotva rok. Teď je krásná černovláska opět zamilovaná. A třeba chystá další tajnou svatbu někde na bílém písku na břehu tyrkysového moře, kdoví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden