Moje šťastná hvězda

Pečujte o své ruce

S podzimem přichází občas i vlezlé sychravé počasí, které má vliv nejen na naší psychiku, ale také na naše tělo. Hýčkejte si ho.

Využijte naše tipy a vaše ruce budou stále reprezentativní a hebké na dotyk. Stačí na to pár jednoduchých triků.

HYGIENA JE NA PRVNÍM MÍSTĚ

Ruce bychom si měly mýt několikrát během dne. Tedy nejen před jídlem, a když jsou opravdu špinavé.

Nezapomínejme také na prostor pod nehty, kde se špína velmi ráda usazuje a nakonec nepodceňte ani pravidelnou hydrataci s pomocí speciálního krému na ruce. Mějte jeden ideálně neustále na očích třeba v práci na stole nebo na nočním stolku.A používejte ho během dne.

MÍSTO NŮŽTIČEK RADĚJI PILNÍK

Je pochopitelné, že vás svádí zkracovat delší nehty rychle a pohodlně pomocí malých nůžek, ale myslete na to, že pro nehtové lůžko je daleko šetrnější pilník.

Budou se vám daleko méně třepit a odlamovat. Pilník si pořídíme ideálně skleněný, nikoliv kovový. Pravidelně jím pak nehty jemně zkracujte i tvarujte. Pokud to děláte nerada, zajděte ke odbornici, která se vám o nehty a celkovou manikúru postará.

NEBOJTE SE BAREV I PO LÉTĚ

Nikdo po vás nechce, abyste se pouštěla do nějaké divočiny a střídala na rukou jednu zářivou barvu za druhou. Ale ruku na srdce, nehty vypadají daleko více upravené, když je na nich vrstva nějakého barevného laku.Střídejte je pravidelně, nezůstávejte stále u stejné barvy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden