Moje šťastná hvězda

Raviola z červené řepy s kozím sýrem

Raviola je skvělý předkrm. Je to recept, který je velmi inspirující.

Ingredience: 4 červené řepy, 200 g měkkého kozího sýra nebo kozí Lučiny, 1 tučný tvaroh, 2 lžíce másla, 300 ml panenského olivového oleje, sůl, pepř, 1 lžíce cukru, 2 lžíce medu, 3 lžíce vinného octa, řeřicha, čerstvé bylinky, hrstička pražených piniových oříšku

Postup: Oloupanou řepu nakrájíme na co nejtenčí plátky na stroji.Kozí sýr nastrouháme najemno a smícháme s polovičkou tučného tvarohu, osolíme a opepříme. V míse vymícháme dohladka cukr, med, vinný ocet, víno, olej. Osolíme, opepříme. Na talíř položíme jeden okapaný marinovaný plátek řepy, na něj lžícemi vykrojený nok z kozího sýra, který přikryjeme druhým plátkem řepy.
Posypeme oříšky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden