Můj kousek štěstí

Sokyně v lásce! Uteče jí Lambora?

Lambora ji označil jen za „kolegyni“, stydí se snad vztah přiznat? Nebo myslí na zadní vrátka?

Začíná se nám rýsovat zajímavý milostný trojúhelník. Seriálová kráska, proti ní bývalá miss a mezi nimi jeden z nejšarmantnějších českých herců. Kterou z dam si asi vybere, roztomilou princeznu, nebo dračici?

Kráska z Dobrých zpráv Sára Rychlíková (24) rozjíždí pořádnou vztahovou jízdu. Před časem se měla rozejít se seriálovým kolegou Vojtěchem Vodochodským (29). Ten kopačky údajně dostal kvůli fešákovi Marku Lamborovi (28) ze Slunečné.

Už několik týdnů se Sára a Marek ukazují na společenských akcích, sdílejí společné fotky, zdá se, že jim to klape. Ovšem proslýchá se, že brunetka s Lamborou nemá vůbec nic jisté. Podivné je už jen to, že se herec o své údajné přítelkyni na sociální síti vyjádřil jen jako o „kolegyni“.

Nechce se ke vztahu přiznat? Hovoří se i o tom, že spíš než pár jsou jen kamarádi s výhodami, neboť Lambora je stále zamilovaný do expřítelkyně, české miss z roku 2016 Andrey Bezděkové (29).

Ta se nedávno vrátila z reality show Survivor a dokázala, že je odvážnou dámou, která miluje adrenalin.  Nedivili bychom se, kdyby si takovou sportovní nadšenec Lambora vysnil. Proti ní působí Rychlíková jen jako princeznička.

Sice skvěle tančí a surfuje, ale to je proti bojovnici ze Survivoru málo. Podle všeho ale nehodlá skládat zbraně. Případný strategický ústup zpátky k Vodochodskému se totiž vylučuje.

Ten si už našel miss Marii Danči (25), s níž nadšeně vrká. Lamboru si tedy bude chtít kráska udržet stůj co stůj. Skamarádila se s Veronikou Arichtevou (37), která se s ním dobře zná, ve Slunečné hráli pár.

Možná tedy ví, jak na něj a může Sáře poradit. Rychlíková si skvěle rozumí i s jejím synem Lukou (3). Herec to ale může brát jako znamení, že by chtěla miminko.

Což si asi zatím neumí představit. I toto mohou být body pro Bezděkovou, které asi bude stačit vyčkávat než se Sára sama vyřadí ze hry.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden