Moje sladké tajemství

Soutěž s Kauflandem o exkluzivní nádobí značky Delimano

Ve spolupráci s obchodním řetězcem Kaufland přinášíme třem z vás jedinečnou šanci vyhrát pánev a hrnec značky Delimano. Vysoce kvalitní nádobí s nepřilnavým povrchem obsahuje částice pravého kamene, které zaručují větší odolnost, rychlejší ohřev a nižší spotřebu oleje při vaření.

Velkou předností nádobí Delimano je také skutečnost, že už se nemusíte trápit zdlouhavým ručním mytím, jelikož všechno nádobí můžete mýt v myčce. Navíc je nádobí vhodné pro všechny sporáky včetně indukce.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje populární web o vaření a receptech?
a, tisicereceptu.cz
b, stovkyreceptu.cz
c, milionyreceptu.cz

Své odpovědi zasílejte do 20. dubna 2023 na adresu soutez.iluxus@rf-hobby.cz. Ze všech došlých správných odpovědí, společně s dubnovými předplatiteli titulů RF Hobby, budou dle pravidel vydavatelství pro soutěže určeni 3 výherci.

Pokud by se na vás neusmálo štěstí v naší soutěži, nezoufejte. Od 1.března 2023 až do 25. dubna 2023 dostanete v Kauflandu za každých 100 Kč nákupu jeden věrnostní bod. Tyto body pak můžete až do 30. dubna 2023 směnit za až 56 % slevu na nákup nádobí značky Delimano. Nádobí Delimano za výhodnou cenu najdete ve všech prodejnách Kaufland.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden