Můj čas na kafíčko

4 největší mýty o nevěře

Že jsou milostné pletky staré jako lidstvo samo, je jasná věc. Proto se nemůžeme divit, že o nevěře vzniklo už tolik fám i vyložených bludů. Jaké jsou ty největší?

Nevěra k sobě váže ty nejvypjatější emoce a vášně, ať už na straně toho, kdo se jí dopouští, anebo kdo jí „jen“ trpí, a tak je jasné, že to nachází odraz i v rovině slov.

1. Zamilovaný nezahne

Říká se, že zamilovanost jde ruku v ruce s věrností. Ale pravda to není, tedy hlavně co se mužů týká. Pánové si nehledají milenky, protože by snad přestali mít rádi své polovičky, ale prostě touží po sexu ještě i s jinou ženou.

Kolik je zrádců, co se  přetvařují, aby zachovali vztah, ale s chutí uléhají i do jiné postele? Podle psychologů prý až 78 %!

2. Intimnosti tlumí zálet

Myslíte, že patřičně zaměstnat svého chlapa v ložnici předejde nejhoršímu? Kdepak! Není důležité, jak jsou milostné hrátky časté, ale ani množství fyzické intimity vám mužskou věrnost nezaručí. Mnohým chlapům totiž domácí divočení nepřináší úplné naplnění, a své hříšné fantazie si tak touží plnit mimo domov.

3. Boháči zahýbají víc

Říká se, že mezi bohatými bývají nevěry samozřejmostí, jenže cizoložství není jen doménou slavných mužů, co se topí v penězích a luxusním nadbytku. Ve skutečnosti chudší lidé podvádějí mnohem častěji než ti bohatí. Jen na ně prostě není tolik vidět a provalené pletky nemají tak skandální dopady a následky.

4. Prsten je pojistka

Sliby – chyby? Pokud se jedná o ty, které se říkají před oltářem, v mnoha případech toto úsloví bohužel přesně vystihuje situaci. I ty největší optimistky budou zklamané, protože podle jedné studie vyšlo najevo, že třetina ženatých mužů prožila minimálně jednu zakázanou aférku.

Svatba anebo rádoby pojistka v podobě snubního prstenu totiž nevěru nevylučuje ani náhodou. Můžete se ale uklidnit aspoň tím, že skutečně pevné svazky překonají skoro všechno, tedy nakonec i nějaký ten zálet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden