Můj čas na kafíčko

4 věty, které vám vrátí klid

Bolí vás srdce po rozchodu? Pomocí havajské techniky „Ho’oponopono“ dojdete k odpuštění a usmíření. Myslete na to, co vás trápí, a říkejte:

1. Miluji tě 

Potřebujete v sobě zpracovat rozchod a vrátit klid do duše? Je třeba si v duchu představit toho, kdo vám ublížil, a v duchu se s ním rozloučit léčivými větami... Tato slova rozproudí zablokovanou energii a dovedou vás do stavu usmíření a přijetí situace.

Láska, na kterou se napojíte skrze slova „Miluji tě“, přetváří nahromaděný vztek a uvolní ho. Negativní myšlenky a programy se samy nikam neztratí, pokud jim to nenařídíte.

2. Omlouvám se

Když vyslovíte tato slova, uznáváte a pojmenováváte sama v sobě, že i vy nesete na rozchodu určitou část viny na něčem, co jste, ať už vědomě, či nevědomě způsobila. Omlouváte se a přijímáte tak zodpovědnost za vše, co se vám připletlo do života.

3. Odpouštím ti

Těmito slovy prosíte a zbavujete se vnitřního vězení, vzniklého z pocitu křivdy, zrady a nespravedlnosti, ve kterém ubližujete sama sobě. Tímto vyslovením se ve vás uvolňují a odstraňují bloky negativních energií, které vám brání v cestě za štěstím.

4. Děkuji ti 

Pokud dokážete propustit pocity ublížení, které vás podvědomě poutají k minulosti a kvůli nimž těžko navazujete nový vztah, výrazně se vám uleví. Těmito slovy děkujete za všechno hezké, co jste ve vztahu prožila – bolest a trápení tím vyměníte za radost a naplnění.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden