Můj čas na kafíčko

Chcete, aby se na vás těšil?

Toužíte vrátit čas, aby se váš partner zase nemohl dočkat, až vás večer stiskne v náruči? Aby se rád vracel domů? Poradíme vám, jak toho dosáhnout.

Je jasné, že po mnoha letech či desetiletích společného soužití už to mezi vámi není takové jako kdysi na začátku. Podivné chvění kolem žaludku už zmizelo a vzájemně se znáte už tak dobře, že vás ničím nepřekvapí. Zkuste se ale zase začít těšit, až se vrátí z práce.

Sice už se celá neroztřesete hned, jak vstoupí do dveří, ale měla byste cítit radost, že je zase doma, a když ho vidíte, měla by se vám zvednout nálada. Pokud chcete, aby se i on těšil na vás, dejte mu k tomu důvod.

Vzpomeňte na začátky

Jste pořád naštvaná a visí mezi vámi nuda a stereotyp? Vzpomeňte si na hezké začátky chození s vaším mužem. Byla jste zamilovaná až po uši a celá nervózní z toho, až ho zase uvidíte. Cítila jste nepříjemný pocit kolem žaludku a zároveň jste se ho nemohla dočkat.

Pak přišel a vy jste měla oči jenom pro něj. Byla jste pyšná, že si vybral právě vás. Když jste se neviděli, byly to ty nejdelší chvíle ve vašem životě. Tak proč to nezkusit zase vyvolat?

Vítejte ho objetím

Když přijde domů, obejměte ho a polibte. Nezasypte ho hned problémy, ale zeptejte se, jak se měl. Muž by měl doma cítit pohodu a bezpečí. Je to důležitý pocit, žít s vědomím, že jen svou přítomností zlepšíte druhému náladu.

Není to nic, co byste se musela dlouho učit, máte to v sobě, možná jste na to jen zapomněla. Dávat najevo radost je prosté, tak proč s tím znovu nezačít právě dnes?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden