Moje šťastná hvězda

Co nám přinese rok 2017?

Máme se na co těšit?

Také jste zvědaví, zda bude rok 2017 klidný, nebo nás čekají nějaké zásadní životní převraty? Pojďte se spolu s námi podívat na to, co nás v příštím roce čeká a nemine.

Hned v úvodu vás můžeme uklidnit, protože hvězdy si pro nás připravily docela klidné období. Rok 2017 přinese celkové zvolnění, které už dlouho všichni nedočkavě vyhlížíte. Pokud jste v posledních letech toužili po odpočinku, vězte, že je opravdu blízko.

Tempo, které s rokem 2017 přijde, bude mnohem pomalejší, než na jaké jste byli dosud zvyklí. Nejvíce pak tuto výhodu pocítíte ve zvládání náročnějších stresových situací. To, co se vám nyní jeví jako bezvýchodné a neřešitelné, se rozjasní, vy získáte více času a příští rok k vám přijdou jasná a prostá řešení dříve, než se je vůbec vydáte hledat.

Poklidná plavba

Akčnější lidé mohou mít během příštího roku pocit, že je jeho průběh až příliš pozvolný, a mohou cítit trochu nudu a nedostatečného vyžití. Jestliže vás podobné myšlenky přepadnou, za- vzpomínejte na hektický a dramatický rok 2016 a užívejte si možnosti odpočinku. Naučte se relaxovat, obvolejte staré známé, kamarády a rodinné příslušníky, se kterými jste se kvůli práci či starostem dlouho neviděli. Upevněte přátelství, vztahy a vazby, zjistěte, jak se vaši blízcí mají… Rok 2017 se dá přirovnat k plavbě po klidném moři. Přinese to, co jsme všichni dlouho potřebovali, a i když se tu a tam na poklidné vodní hladině ukáže menší nebo větší vlna, všechno s přehledem zvládnete a bez obtíží překonáte.

Ničeho se nebojte

Zdá se to být až neuvěřitelné, ale je to skutečně pravda. Pomalejší tempo, které vás celým rokem 2017 povede, vám umožní dostatek prostoru pro naplnění všech pracovních i soukromých cílů a úkolů. Nebojte se přijímat výzvy, které se vám naskytnou, i kdyby se vám zdály sebevíc složité. Navíc vše, co příští rok začnete, bude po zásluze oceněné v blízké budoucnosti!

Láska má zelenou

Vztahy, a nejen ty milostné, budou mít především v prvních měsících nového roku a poté v posledních měsících až do začátku roku 2018 absolutní zelenou. Pamatujte, že v životě není nic zadarmo a něčí náklonnost si nezískáte jenom tak, že po tom budete toužit. Buďte vstřícní, volte správná slova, a když se trochu uvolníte, hvězdy vám pomohou být ještě vtipnější, přátelštější a otevřenější než kdy jindy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden