Moje sladké tajemství komerční sdělení

Co s chladnými zimními večery?

Dny jsou stále krátké, večery dlouhé a špatná nálada v tomto chladném období asi zastihne každého. Nicméně zima se nás bude ještě chvilku držet a nezbývá nám nic jiného, než zatnout zuby a vydržet to. Určitě je pár věcí, kterými si to můžeme zpříjemnit nebo naopak efektivně využít čas, než nás bude lákat ven teplejší počasí.

Ideální čas udělat očistu šatníku

Taky už si dlouho říkáte, že máte spoustu oblečení, které jste neměli více než rok na sobě? Pryč s ním. Sami víte, že už ten daný kousek oblečení nosit nebudete. Navíc můžete udělat dobrou věc a darovat své oblečení potřebným. Ti jej zaručeně využijí. Určitě se Vám také budou kousky jednodušeji hledat a ušetříte čas.

Předsevzetí, které opravdu dodržíte

Také jste si dali novoroční předsevzetí, které jste nedodrželi a vzdali již během ledna jako každý rok? Pokud Vaše novoroční předsevzetí souviselo s angličtinou, máme pro Vás skvělý tip, se kterým Vám zima uteče lusknutím prstu. Moderní internetová televize Lepší.TV má kromě více než 130 TV stanic, stanici English Club. Ta Vám pomůže se vzdělávat každý den, kdekoli a kdykoli budete chtít. Pořady jsou rozdělené do 4 kategorií podle úrovně angličtiny, aby si mohl vybrat úplně každý.

A to není jedinou výhodou Lepší.TV! Na své oblíbené pořady se můžete dívat až 100 dní zpětně. Už tedy nebudete muset spěchat domů, protože žádný film Vám již neuteče. Součástí je také obrovská videotéka s více než 1500 filmy a seriály, kde si vybere opravdu každý. Když budete chtít na chvíli zabavit své děti, můžete jim vybrat pohádku z videotéky KIDS OD, která nabízí kompletní animované dětské seriály s možností automatického přehrání dalšího dílu. Lepší.TV je bez závazků, tudíž ji můžete kdykoli zrušit.

Více informací najdete na www.lepší.tv.

Vyplavte si do těla hormon štěstí

Endorfin nebo jak se říká hormon štěstí můžete do těla dostat při sportu či jiné pohybové aktivitě. Jít si zaplavat, uklidnit mysl při józe nebo si zahrát například badminton můžete stejně dobře v létě jako v zimě. Posílit imunitu můžete například saunou. Ta Vám také pomůže zregenerovat svalstvo po sportu.

Užijte si čas s rodinou

Co si budeme povídat, doba je uspěchaná a to nejvzácnější, co máme, je čas. Udělejte si hezký večer s rodinou a uvařte si třeba dobré jídlo. Skvělým tipem jsou také společenské hry, díky kterým si užijete spoustu zábavy. Nebo si odpočiňte u sledování Vašeho oblíbeného filmu z videotéky Lepší.TV zmíněné výše.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden