Můj čas na kafíčko

Dva andělé s jedním křídlem?

Muži by měli pochopit, že chtějí-li si udržet ve svém životě anděla, musí mu vytvořit ráj. Když vytváří peklo, anděl se ztratí. V pekle totiž andělé nežijí.


Na začátku vztahu partnera inspirujete. Dáváte mu všechno, co máte. A pak najednou zjistíte, že jste ze sebe vydala vše, ale nic vám nezbylo. Když ve vás přestal vidět zdroj své energie a inspirace, tak práskl do koní a odešel.


Abyste pak znovu získala sílu, musíte překonat slabost. Není to snadné, ale životní sílu si vytváříte tím, jak se stavíte k osudovým výzvám a prohrám. Neztrácejte naději, vše se děje z nějakého důvodu, a i když pochybujete, zítřek vám přinese lepší časy.


Rovnocenná láska


Dva lidé jsou jako andělé s jedním křídlem. Potřebují jeden druhého, aby spolu vzlétli. To dělá láska, ve které oba mávají svým křídlem, a oba rovnocenně. Kdykoli jeden mávat přestane, pár ztratí tah a zřítí se.


Kdykoli se někdo ve vztahu staví do role protihráče, přichází o spoluhráče. Říká se, že vztah je jako dvojkolo: Jeden nemůže šlapat a druhý brzdit.


Pád do vnitřního pekla


S nevyzrálým partnerem se vám může stát, že na svou snahu společně vzlétnout doplatíte tvrdým pádem. Ztratíte tak sílu, odhodlání i energii. Všechno, co vás v jeho očích dělalo andělem.


Začnete mít pocit, že to možná všechno byla vaše chyba, že si zasloužíte to, že vás opustil. A tak se anděl neboli vy ocitne ve svém vnitřním pekle. A v něm nepřežije. Tehdy se z anděla může zrodit ďábel, toužící po pomstě. Nestaňte se tím, kdo vás o sílu připravil. Najděte ji znovu: sama v sobě. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden