Můj čas na kafíčko

Jak poznáte nevěrníka?

Přemýšlela jste někdy nad tím, jaké jsou varovné znaky chlapů, kteří zahýbají bez mrknutí oka a monogamie je pro ně slovo leda tak z kategorie sci-fi?

Je jasné, že žádný samec nechce znevažovat svůj druh, takže chování ostatních členů skupiny tak nějak schvaluje, podporuje a chválí. Jenže ono je to ještě horší, než se může zdát.

Psychologové tvrdí, že když má muž mezi svými přáteli někoho, kdo má s podváděním bohaté zkušenosti, zásadně to zvyšuje riziko vlastního selhání. Muži si berou špatný příklad i ze svého otce, pokud měl sklony zjišťovat, jestli je jinde tráva zelenější…

Strniště versus oholená tvář?

Pokud nevíte, pro jaké typy mužů máte větší slabost, názor vědců vám může usnadnit volbu. Odborníci oslovili přes 2 tisíce mužů a žen s cílem najít souvislost mezi holením a věrností a přišli na překvapující zjištění: Přes 40 procent vousáčů přiznalo, že podvádí své partnerky.

Naopak jejich hebcí kolegové mají ve svých řadách jen 20 procent zrádců. Spolehlivého partnera se tedy vyplatí hledat v drogerii, v oddělení žiletek.

Chlap jako hora?

Vysocí muži přitahují většinu žen, protože se s nimi cítíme v bezpečí a líbí se nám k nim vzhlížet. Jenže takto uvažuje hodně žen, a tak ani dlouháni nejsou ta nejlepší volba.

Závěry studie jedné internetové seznamky prokázaly, že pravděpodobnost nevěry je u velikánů několikanásobně vyšší. Samozřejmě na rozdíl od malých mužů, k nimž nebyla příroda co do výšky štědrá. Tím se okruh adeptů na dokonalého partnera pořádně zmenšuje…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden