Můj čas na kafíčko

Jaké živly určují váš osud?

Můj čas na kafíčko

Poslední číslo roku vašeho narození je pod ochranou jednoho z mocných živlů na Zemi.

Říká se, že si duše vybírá čas, kdy chce přijít na svět. Víte, že koncové číslo roku, kdy jste se narodila, je pod ochranou jednoho ze živlů? Ty ovlivňují nejenom celou přírodu, ale určují i vaši povahu, zvyky a záliby. Jaký živel je podle poslední číslice narození ten váš?

KOV

Poslední číslo 0 a 1

Lidé pod ochranou živlu kovu jsou spolehliví a rozhodní, i když někdy se drží stranou a nepokoušejí se stát se součástí skupiny. Nemají strach ze samoty.

Jediné, co žádají od společnosti, je uznání jejich úspěchů. Jestliže vědí, co chtějí a hledají, směle směřují ke svému cíli. Žádné překážky ani nezdary je nemohou zastavit.

Všechny problémy dokážou vyřešit. Jsou nezávislí a samostatní, mají se rádi, přitom se dokážou starat a vážit si jiných. Bývají zdrženliví, ale bez váhání hájí svůj názor.

K nedostatkům lidí Kovu patří jejich občasná impulzivnost. Vědomě či podvědomě jsou nepřekonatelně přitahováni přepychem, penězi a mocí a často bývají doslova umanutí.

Jako vedoucí jsou nároční a vyžadují, aby podřízení v maximální míře vyhovovali jejich očekáváním. Ze světových stran Kov symbolizuje

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden