Můj kousek štěstí

Kristýna Leichtová: Porod doma: Zešílela?

Hazard hraničící se šílenstvím předvedla Kristýna Leichtová. Přitom doktoři málem před ženami klečí a prosí je, aby rodily v nemocnicích a nikoli doma, kde může banální komplikace, kterou zkušený porodník hravě odstraní, přerůst v tragédii.


Ani tak výrazné varování některé ženy neodradí, a ony úplně zbytečně ohrozí sebe i dítě na zdraví a na životě. K nim bohužel patří také hvězda seriálu Comeback Kristýna Leichtová, která porodila dceru Rozárku doma, zatímco starší Dorotka (1) se narodila v porodnici v Rakovníku.

Proč vystavila herečka novorozené děťátko tak velkému riziku? Odpověď vám zježí vlasy na hlavě! Vnadná brunetka to udělala kvůli pohodlí, pocitu soukromí a všetečným dotazům, které si nepřála dostávat.

 „Nemocniční prostředí ve mně odjakživa vzbuzuje hrůzu,“ vysvětluje dvojnásobná matka. „Vzpomínka na oddělení v šestinedělí je po intimní, psychické i fyzické stránce pro mě trochu peklo.“ Nedá se to podle ní srovnat s možností ulehnout s miminkem do vlastní postele, kde vás nikdo dvakrát denně nekontroluje a nestresuje všetečnými dotazy. Tak tohle snad ani nepotřebuje komentář.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden