Můj čas na kafíčko

Tajemný muž dovedl předpovídat smrt každého člověka!

Šokovalo mě, že neznámý muž přesně určil rok smrti někoho, koho neznal!

Máme opravdu z hvězd předem určeno, kolika let se dožijeme?

Kdysi jsem se zabývala astrologií a o horoskopech jsem tedy něco věděla. Občas jsem to téma probírala s kamarádkou Zuzanou. Proto mě nepřekvapilo, když se na mě jednoho dne obrátila se zajímavou informací. Potkala prý někoho, kdo dokáže určit podle data a hodiny narození, kdy dotyčný zemře.

Všechno to souhlasilo!

Totožnost neznámého nechtěla Zuzana prozradit, ale navrhla, ať si to vyzkouším. Měla jsem uvést data nějakých lidí, ať už slavných nebo jen z mého okolí - a zvlášť těch, kteří už zemřeli. Zuzana věděla, že z doby, kdy jsem se astrologii hodně věnovala, mám dostatek horoskopů na to, abych se o úspěšnosti toho tajemného muže mohla přesvědčit. Rozhodla jsem se zeptat na dvě osoby: jednoho známého amerického herce a jednoho mého strýčka, který předloni zemřel na rakovinu. Šokovalo mě, když mi zanedlouho Zuzana tlumočila odpovědi - obě byly správné! Zaujalo mě to, i když mě zároveň mrazilo v zádech. Poslala jsem Zuzaně dalších pět údajů, tentokrát tři z nich byli ještě žijící lidé. A opět to bylo přesné: u dvou zemřelých osob souhlasil rok úmrtí, u ostatních bylo řečeno, kdy zemřou.

Poslala jsem i svá data

Asi jako spousta lidí na mém místě jsem si začala pohrávat s nebezpečnými myšlenkami: zeptat se na předpokládaný rok úmrtí sebe a svých nejbližších. Současně jsem se bála odpovědí. Zkusila jsem to tedy nejprve s jednou kolegyní z práce. Uklidnilo mě, když jsem se dozvěděla, že bude žít ještě hodně dlouho. Chtěla jsem také, aby mě Zuzana s tím člověkem seznámila. Nebylo to prý ale možné, nechtěl se s nikým setkávat. Nakonec jsem to nevydržela a poslala jsem svoje údaje. Odpověď jsem se nedozvěděla. Zuzana mi řekla, že ten člověk, se kterým se stýkala jen po internetu, se odmlčel. Od té doby žiji v nejistotě. Je pravda, co mi Zuzana řekla nebo ví víc a bere na mě ohled?

Lenka J. (44), Děčín

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden