Můj čas na kafíčko

Tajná kouzla z domácí magie

Zkuste si pomocí tajemných rituálů přivolat lásku, štěstí a to, co potřebujete!

Domácí magii znali už naši předci a moudře ke svému prospěchu používali vše, co se v jejich domácnosti nacházelo. Připravte si barevné svíčky a porozhlédněte se po vaší kuchyni. Najdete tam vše, co potřebute k čarování.

Jak očistit SVÉ TĚLO

Když se necítíte dobře, propadáte depresím, zlobě, strachu, beznaději či vzteku a lítosti a to je známka, že něco není v pořádku. Proto je čas na očistnou koupel. Do horké vany dejte sůl, přidejte pár kapek esence z rozmarýny, či šalvěje a pořádně se v lázni vylouhujte a vydrhněte od hlavy až k patě. Až budete pořádně vykoupaní, utřete se ručníkem směrem od sebe.

Ženské čarování: Tímto kouzlem odstraníte ze svého těla a magnetického pole kolem vašeho těla veškeré negativní energie, které jste během dne či týdne na sebe natáhli. Díky tomu se budete cítit dobře a plní síly. Léčivou uvolňující koupel praktikujte nejméně jednou týdně. Pokud nemáte vanu, stejný účel udělá i polévání bylinkovou směsí ve sprchovém koutě.

Jak se zbavit OSOBY, KTERÁ ŠKODÍ

Když máte ve svém okolí „škodnou“, která vám ubližuje, kde může, pomlouvá vás, dělá naschvály, navádí proti vám lidi ve vašem okolí, jste z dané situace nešťastný a neví kudy kam. Napište jméno osoby,která vám škodí na toaletní papír a spláchněte ho v toaletě. Kouzlo způsobí, že daná osoba vám dá pokoj a odpluje od vás pryč do odpadu.

Ženské čarování: Tímto kouzlem dáte Vesmíru jasně najevo, že jste se vnitřně rozhodla vidět situaci jinak, nenechat se už trápit a že odpad jde do odpadu. Dík tomuto kouzlu vám tato osoba už dá pokoj, svou pozornost obrátí od vás někam jinam a vy si budete užívat konečně zasloužený a blahodárný klid, který si jistě zasloužíte.

Jak ochránit SVÚJ DOMOV

Chcete vyčistit svůj domov od negativní energie, které domů nosíme od cizích lidí? Pokud máte doma linoleum, či plovoucí podlahu přidejte do vytírání hrstku soli a pár kapek octa. Oboje totiž negativní energii ruší. A pořádně vytřete každý kout. Pokud máte doma koberce, kápněte do rohů ocet nebo mějte v rozích misky se solí, kterou pravidelně vyměňujte.

Ženské čarování: Tímto kouzlem si zajistíte krásný a čistý a chráněný domov, kterému se vyhne jak negativní energie, tak i zlý lidé, kteří by vám chtěli uškodit. Navíc se budete cítit ve svém domově velice příjemně a vaši milovaní se budou domu s chutí vracet. A navíc tímto kouzlem získáte silnou ochranu domova.

Jak vyléčit ZLOMENÉ SRDCE

Odchod milované osoby může způsobit velkou bolest, stýská se vám a máte pocit, že vaše srdce je rozlámané na tisíc kousku. V tomto případě si každé pondělí, což je den léčení, zapalte žlutou a modrou čajovou svíčku potřenou esencí z meduňky citrónové. Ke svíčkám přiložte kámen růženín, který pak budete nosit na srdci, aby vtáhl bolest a srdce se zahojilo.

Ženské čarování: Žlutá svíčka vám dodá sílu jít dál a vidět štěstí, které teď ještě nevidíte. Modrá svíčka spolu s esencí meduňky citrónové zahojí vaší bolest a vy budete mít chuť jít životem dál. Lze aplikovat i v případě úmrtí milované osoby, zde navíc přidejte olejíček z meduňky citronové do aromalampy, kdykoliv vás napadne.

Jak se chránit před ENRGETICKÝMI UPÍRY

Setkání s „energetickým upírem“ vás zbaví veškeré energie a zatím co on je plný sil, vy sotva stojíme na nohou. Ale jak na ně? Pokud se s takovým člověkem setkáte, nikdy nestůjte přímo proti němu! Když máte takového člověka v rodině či na pracovišti a musíte s ním být v kontaktu, noste u sebe kámen tygří oko a představujte si, že jste zahaleni ve zlaté pyramidě.

Ženské čarování: Tímto kouzlem zabráníte, aby vás energetický upír zbavil vaší drahocenné životní energie a nebudete se po setkání s ním už cítit tak unavená. Pomyslná zlatá pyramida kolem vás spolu s Tygřím okem vás ochrání a jeho snahy odrazí. Připravte se ale, že mu setkání s vámi začne být nepříjemné a časem se vám bude vyhýbat jako čert kříži.

Jak ochránit SVÉ DĚTI

Každá žena, která porodí a vychová dítě, ví co je mateřství a věčný strach o jeho bezpečí. Ať jsou děti malé nebo dospělé, vždy se o ně bojíme. Abyste mohli klidně spát, dejte dítěti na krk šňůrku z jantaru, kterou ale nejprve měsíc noste na krku vy. Do jantaru tak vstoupí mocná energie vaší lásky, kterou k dítku chováte a bude ho chránit na každém jeho kroku.

Ženské čarování: Před kouzlem nezapomeňte jantarový náhrdelník pořádně očistit pod tekoucí vodou a nechtě ho nabít na slunci. Díky tomu znásobíte a zaktivujete jeho sílu. Navíc díky vaší lásce, vznikne přes náhrdelník pro dítě velice silná ochrana, díky které bude vaše dítě v ochranném obalu energií, které jej ochrání před vším zlým.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden