Moje šťastná hvězda

Tajuplné věštění z kávové sedliny

Moje šťastná hvězda

Zdá se, že věštění nebylo nikdy příjemnější. Pokud právě prožíváte bouřlivé milostné období nebo se třeba rozmýšlíte, co ve svém životě změnit, stačí vám dát si po ránu kávu. Odpověď přijde vzápětí.

Tento způsob věštění si získal velkou popularitu nejen u nás, ale i na Balkáně a v dalších zemích, kde se vaří hodně kávy.

Například v Bulharsku, kde se vypije až 10 šálků denně, se obrácení vypitého hrnku stalo dokonce zvykem. Zabývá se jím mnoho věštců, ale i obyčejných lidí, tak proč byste to nemohli vyzkoušet i vy? Není to vůbec složité.

Jak úspěšně věštit

Základem je turecká káva, kterou si můžete připravit přesně tak, jak ji máte rádi. Měla by být udělaná ideálně do bílého hrnečku s ouškem. Pomalu a v klidu si ji vypijte a

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden