Můj čas na kafíčko

Typy mužů, kteří vás utrápí

Nechcete zůstat sama, a tak znovu dokola děláte při hledání partnera stejné chyby!

Proč některé ženy zůstávají ve vztazích, kde nejsou šťastné? A raději obětují zdraví, hrdost i úctu, aby nebyly samy? Jakým mužům se už z dálky vyhněte?

Ignorant

Každá žena potřebuje pozornost a pocit, že je milována. Fakt, že je si vámi jistý, mu nedává právo, aby vás přehlížel. Pokud pociťujete chlad, ignoranci, ponižování, zvažte důvody, proč s ním jste. Neboť sebeúctu budete hledat hluboko pod zemí.

Nevěrník

Od tohohle chlápka ruce pryč! Nezměníte ho a jeho chování vám bude lámat srdce. Notorický záletník zůstane záletníkem. Může vám slibovat hory doly a na počátku vztahu chvíli sekat latinu, ale stejně pokaždé podlehne novému pokušení. Nevěrník takový bude i s další ženou.

Alkoholik

S mužem alkoholikem je opravdové peklo. Není na něj spolehnutí, mizí vám peníze a bývá agresivní. Pokud se rozhodne léčit se a budete mu oporou, může to zvládnout. Jestli ale neprojeví snahu se léčit a situaci řešit, raději berte nohy na ramena.

Násilník

Uhodit ženu může jen slaboch a je to neomluvitelné. Pokaždé se vám za to bude omlouvat a slibovat, že už to nikdy neudělá, ale stojí vám to za to? Chcete žít v neustálém strachu, jestli jste neudělala něco, co by ho mohlo zase k něčemu vyprovokovat?

Závislák

Když chlap propadne závislosti, život s ním je utrpením. Když si svou nemoc uvědomí a bude ji řešit, není nutné lámat hůl. Pokud jsou to jen plané řeči, budou se jeho závislosti prohlubovat a vy budete na druhé koleji. Proč byste měla dávat lásku a další šanci tomu, kdo si jí neváží?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden