Můj čas na kafíčko

Léčivá psí láska

Můj čas na kafíčko

V čem se skrývá tajemství léčivých doteků psích kožíšků? Potěšte svou duši.

Pes je nejlepší přítel člověka. Jeho láska a věrnost nezná hranic. Hlaďte své chundelaté miláčky co nejvíc. Objímání se psy a hlazení jejich hřejivé srsti je léčivé pro vaše zdraví a pocit spokojenosti a klidu. Poznejte tajemnou moc zvířecích miláčků...

Dotek heboučké a teplé psí srsti podporuje léčbu nejrůznějších psychických nemocí, pomáhá zapomenout na bolest a trápení, zlepšuje náladu a vytváří pocit harmonie a štěstí. Pes se nestará o budoucnost, žije naplno v přítomném okamžiku.

Naplno a bezmezně vás miluje a neřešívaše chyby. Spoustu hodin tráví denně hraním, další hodiny relaxuje a má neustále dobrou náladu. A to bychom se od něj měli naučit.Často se totiž necháme unést malichernými hloupostmi, které nás pak zbytečně rozčílí a vykolejí.

Čtyři tlapky proti depresím

Psi dokážou zmírnit stres, který ohrožuje lidské zdraví. Pokud hladíte milovaného psa,

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden