Krémová rybí polévka

Bez tradiční rybí polévky si mnoho z nás štědrovečerní večeři nedokáže ani představit. Jenže právě rybí polévky jsou populární i v mnoha dalších kulturách, a zatímco u nás je hojně využívaný kapr, jiné země ji vaří i z dalších ryb, a to i mořských. Jak ale připravit tu naší, a to co nejchutněji? Například v krémové podobě.

Suroviny:
150 g mrkve
100 g celeru
100 g kořenové petržele
100 g cibule
4 cl koňaku
50 g másla
1 l rybího vývaru
200 g rybího masa, popř. jiker nebo mlíčí
1 svazek petrželky
špetka muškátového květu
pepř
sůl

Zeleninu si nakrájíme na kostičky a spolu se všemi připravenými ingrediencemi je vložíme do ultra vysokorychlostního mixéru Tefal Ultrablend Cook. Mixér zapneme na program polévka. Po dovaření ochutnáme a případně dochutíme solí a kořením.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...