Moje šťastná hvězda

3 nejsilnější magické nápoje

Přivolejte si do života všechno, po čem vaše srdce touží. Chce to jen ty správné bylinky.

Bylinky jsou skutečně mocné. Nejenže dokážou léčit, pomocí nich si do života můžete přivolat přesně to, co potřebujete. Udělejte si z nich zázračné elixíry a uvidíte sami!

1. Elixír lásky

Budete potřebovat lžičku sušených růží, levandule a máty, lžičku medu pro vášeň a trvalé spojení, kapku vanilkového extraktu pro zesílení kouzla a růženín jako symboliku lásky.

Postup:

Přiveďte vodu k varu a zalijte sušené růže. Přidejte sušenou levanduli a mátový list. Nechte bylinky louhovat asi 5–7 minut, abyste získali aromatickou směs. Poté nápoj přeceďte. Přidejte lžičku medu a kapku vanilkového extraktu. Do sklenice dejte omytý růženín a nápoj následně přelévejte přes kámen.

Během pití popište na bílý papír vašeho ideálního partnera, nezapomeňte být konkrétní. Tento list noste poté spolu s růženínem dalších 7 dní u sebe. Brzy by se měl objevit ten pravý!

2. Pro peníze a hojnost

Připravte si čajový sáček či lžičku bylinného čaje s rozmarýnem, který symbolizuje bohatství a prosperitu, lžičku skořice pro bohatství a ochrannou energii a případně trochu medu. Přidat můžete rovněž mátové listy. Nezapomeňte na citronovou šťávu pro vitalitu a energii a pár kousků citronu na ozdobu.

Postup:

Přiveďte vodu k varu a zalijte čajový sáček nebo byliny (rozmarýn, mátové listy a skořici). Nechte čaj louhovat asi 10 minut a přeceďte. Přidejte med a citronovou šťávu. Nalijte nápoj do šálku nebo sklenice a přidejte několik kousků citronu, abyste zdůraznili symboliku hojnosti.


Během pití byste částku, kterou si přejete získat, měli napsat na zrcadlo, do kterého se díváte každý den. Stačí do rohu, kde bude na očích. Tam ji ponechte dalších 12 dní – číslo dvanáct totiž symbolizuje zisk a štěstí.

3. Pro pracovní příležitost

Kupte si bylinný čaj s bazalkou, přidejte lžičku sušeného tymiánu pro energii a odhodlání, lžičku medu pro úspěch a sladkost nápoje, šťávu z půlky citronu a pár lístků bazalky na ozdobu.

Postup:

Přiveďte vodu k varu a zalijte čajový sáček nebo byliny (bazalka a tymián). Nechte čaj louhovat asi 8 minut. Poté odstraňte čajový sáček nebo přeceďte nápoj, abyste odstranili byliny. Přidejte med a šťávu z půlky citronu.

Promíchejte. Nalijte nápoj do šálku nebo sklenice. Přidejte několik lístků bazalky na ozdobu a nápoj vypijte během úplňku. Nová pracovní příležitost by k vám měla přijít přesně do 8 dní.

Rituál na urovnání nepříjemných konfliktů

Pokud marně hledáte cestu k usmíření, připravte si bílou svíčku, která představuje čistotu, mír a harmonii, inkoustové pero, papír, trochu soli pro očištění a tichý prostor.

Postup:

Zapalte svíčku. Na bílý papír napište krátký text nebo větu, která symbolizuje váš záměr. Například: „Opouštím staré konflikty a křivdy. Hledám cestu k míru a jsem připravená být znovu šťastná.“ Poté nasypejte na písmo trochu soli. Symbolicky tím čistíte energetický prostor od negativního napětí.

Podepište se svým jménem a napište k němu datum, aby rituál působil ihned. Nakreslete si k textu také malý symbol smíření nebo jednoty, který pro vás má význam. To může být například srdce, kruh nebo jiný geometrický obrazec.

Chvíli se zamyslete nad tím, co chcete zažehnat. Nahlas pak řekněte několik závěrečných slov, která potvrzují váš záměr. Například: „S mírem a smířením přistupuji k problémům. Hledám řešení a harmonii.“ Uhaste svíčku a papír si schovejte do nočního stolku.

Žába jako symbol velkého bohatství

V Číně je žába považována za tradiční symbol štěstí a hojnosti. Pokud tedy chcete, aby k vám proudily peníze, vsaďte právě na její sošku. Ta by měla být umístěna u vchodových dveří a směřovat dovnitř, v opačném případě by to značilo odliv peněz. Kromě financí ale může přinést také zajímavé příležitosti.

Kouzlo úplné neodolatelnosti

Najděte si alespoň půl hodinu pro sebe. V ideálním případně by vás nikdo neměl rušit. Připravte si svíčku v červené, růžové nebo fialové barvě (může být i ve skle). Pro rytí do svíčky sáhněte po nožíku, hřebíku či špejli, hodí se i nehořlavá podložka.

Nezapomeňte ani na vonné tyčinky nebo vykuřovadlo, které představují element vzduchu, a zapalte je hned na začátku. Potřebujete také sůl. Tu nasypejte kolem svíčky, kterou zapálíte. Vyryjte do ní své jméno, můžete i přezdívku — tak, jak chcete, aby vám říkali druzí.

Nechte ji dohořet a přitom klidně dýchejte. Zkuste si během rituálu nahlas říct, co na sobě máte rádi. A zaměřte se také na vosk kolem. Může se v něm ukázat obrazec, který vám napoví, kdy do vašeho života přijde ta pravá, osudová láska.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden