Můj čas na kafíčko

5 cenných rad pro dceru

Matky si do vztahu s dcerou často projektují samy sebe, jaký by ony chtěly žít život. Syny považují od narození za prince, ale od dcery mají očekávání.

Už mockrát jste se spálila a nechcete, aby stejné chyby opakovala vaše dcera či vnučka. Dejte jí přečíst „maminčin manuálek“, aby si výběr partnera ulehčila.

1. Jaký má vztah ke své mamince

To je naprosto nejzásadnější vzorec pro správný odhad jeho chování. Muž, jehož komunikace s maminkou probíhá s úctou, respektem a láskou, se nejspíš stejně bude chovat i k tobě.

2. Není k tobě vulgární a hrubý

Zpočátku by ti některé jeho malinkaté útoky mohly připadat i roztomilé a budeš mít pocit, že máš po boku chlapáka. Když si to ale necháš líbit a nenastavíš si své hranice zavčas, může se to zvrtnout.

3. Nepodceňuj to, jaké má kamarády

Podle toho poznáš celkem rychle a hodnověrně povahu svého milého. Když o nich ještě tvůj drahoušek mluví hezky, je to znakem jeho mužské osobnosti a lidské zralosti.

4. Všímej si, jak se má k práci

Líný muž, který čeká, až za něj někdo něco udělá, se těžko postará o tebe a vaše děti. Pokud není zručný, měl by být schopen si na mužskou práci někoho najít a zaplatit ho.

5. Má své sny a umí si za nimi také jít

Zjišťuj, kam směřuje jeho život, a jestli už si nějaký sen splnil. Když si jen stěžuje na špatné okolnosti, je srab.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden