Moje sladké tajemství

6 vět, které muži nechtějí slyšet!

Potřebujete chlapovi něco říct, jenže se bojíte, že se bude zase vztekat. Jak to změnit?

Také šílíte, když vás partner nevnímá? Jak to zařídit, aby vám už konečně naslouchal?

Neurazil se a nereagoval podrážděně? Poradíme vám, jak se vyhnout větám, které muži nesnáší, a říct jim přesně to, co potřebujete!

Naučit uklízet muže je skoro nemožné, ale nevzdávejte to a bojujte.

Musíme si spolu promluvit

Máte pocit, že je právě teď potřeba něco probrat? Jenže to muže spolehlivě vytočí. Muž si myslí: „Sakra, už jsem unavený. Tak proč chce zase něco řešit a nenechá mě být?“ Pokud to není důležité, nechte to raději na jindy.

Když potřebujete domluvit něco na ráno, vyřešte to bez dlouhých úvodů. Když je chlap unavený, stejně se smysluplné konverzace nedočkáte. Domluvte si čas, kdy si promluvíte.

Nelíbí se mi to!

Muž vás obdaruje dárkem, jenže vám se nelíbí a nesedne vám. Barvou, velikostí, čímkoliv. Jenže chlap, který vám ho dává, se cítí v tu chvíli jako lovec, který vám skládá k nohám kořist.

Raději spolkněte kritiku a projevte radost a uznání. I když máte pocit, že je to úplná hloupost, nechte si návrhy na možné řešení na později. Dejte si odstup alespoň 24 hodin. Na výměnu času dost.

Jasně, máš pravdu, ale…

Souhlasit s někým, ale hned přidat „ale“ je ta nejpodlejší finta ze všech. Muž uslyší „ano“, trochu se uklidní, jenže pak přijde to velké a významné „ale“, které najednou smaže všechno, na čem jste se předtím domluvili nebo co jste si řekli.

Debata ve stylu „Ano, ale…“ pro muže znamená, že nepříjemný hovor bude pokračovat donekonečna, a v tu chvíli úplně vypíná a přestává vás vnímat.

Můj bývalý to dělal jinak!

Ráda vzpomínáte na dávnou lásku, s kterou jste zažila úžasné věci. Ale svému muži o tom neříkejte. Nad minulostí se má vždy udělat tlustá čára. Také byste nechtěla být porovnávána s jeho bývalými.

Stejně tak on nemusí žít neustále ve stínu vašeho ex. Jestli jste s vaším bývalým Jaroslavem dělala něco tak, jak vám to vyhovovalo víc, zkuste to navrhnout, ale jméno Jaroslav z kapsy určitě nevytahujte. Předejdete nejedné hádce.

Proč je tady takový binec?

Rozčiluje vás dřez plný nádobí a chlap, který dělá, že ho nevidí? Jenže – čeho chcete docílit? Chcete, aby nedával špinavé nádobí do dřezu, ale rovnou do myčky?

Pak na to jděte jinak než lamentováním, že tohle úplně nesnášíte. Zkuste muže naopak chválit, když po sobě umyje i hrnek. Řekněte: „Vždycky mi pomůže, když...“ Je to zaručený způsob, jak toho získat mnohem víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden