Můj čas na kafíčko

Astrodieta podle horoskopu

Zajímá vás astrologie? Zde je tip, jak se můžete zbavit nadbytečných kilogramů...

Trápí vás kila navíc a nemůžete se jich zbavit? Zkuste na to jít jinak. Speciální astrodieta vám poradí, jak účinně zhubnout v závislosti na tom, v jakém znamení jste se narodila. Sama poznáte, že mezi nebem a zemí působí síly, díky nimž se výsledky brzy dostaví! 

Beran

(21. 3. – 20. 4.)

Když něco nevychází podle vašich představ, rychle ztrácíte zájem, nebo se i zatvrdíte. To platí i pro diety. Je důležité, abyste jedla pomalu a s rozvahou. Vhodným jídlem je pro vás zelenina: špenát, celer, hlávkový salát, okurka, fazole. Z mas drůbeží a rybí a doporučenou přílohou jsou brambory.

Býk

(21. 4. – 21. 5.)

Pro Býka je typická velká poživačnost. To se projevuje i v oblibě dobrého jídla a pití, a vychutnávání si života. Což se samozřejmě odráží také na vaší postavě. Nejlepší jsou pro vás jídla bez tuků a cukrů. Také veškerá zelenina a ovoce, drůbež, rýže, luštěniny a oves. A pozor i na vaši zálibu v likérech.

Blíženci

(22. 5. – 21. 6.)

Do všeho se pouštíte s nadšením, ale málokdy něco dokončíte. Jste v neustálém pohybu, a tak je pro vás skoro nemožné dodržet nějakou dietu. Díky dynamice vašeho života vám tloustnutí ale příliš nehrozí. Pro vás jsou nejlepší lehká jídla. Jídelníček musí být pestrý a pokrmy by se neměly opakovat.

Rak

(22. 6. – 22. 7.)

Když prožíváte náročné chvíle a smutek, hledáte útěchu v jídle a stres s nervozitou se u vás projevují v oblasti žaludku. Tato disharmonie má za následek váš sklon k záchvatovitému přejídání. Nejlepší volbou je pro vás kuřecí maso, ryby, mořské plody, zelenina, ovoce, rýže a lehká, nezatěžující strava.

Lev 

(23. 7. – 22. 8.)

Jestliže jste nespokojená, začnete hledat lék na štěstí v jídle. Umíte být velmi mlsná, poživačná, nešidíte se a dopřáváte si kvalitní a mimořádné potraviny. Skvělá jsou pro vás jednoduchá jídla, s převahou ovoce a zeleniny. Drůbež bez kůže, ryby, hovězí maso a celozrnné pečivo.

Panna 

(23. 8. – 22. 9.)

Veškerý váš neklid, obavy z neznáma a změny psychiky se odráží také na vašem zdraví a stravování. Je nezbytné, abyste během jídla už konečně odložila svůj stres i zbytečné obavy a uklidnila se. Ideální  jsou pro vás pestrá jídla s převahou zeleniny, vlákniny, libová masa, obilné klíčky a rýže.

Váhy

(23. 9. – 23. 10.)

Ráda si vychutnáváte radosti života, takže i z jídla, a tak míváte sklony k obezitě. Problémy s (nad)váhou ale můžete mít také kvůli své lásce ke kulinářství. Vhodná jsou pro vás všechna vyvážená jídla s převahou ovoce a zeleniny. Masa rybí, kuřecí, vepřové, brambory, rýže. Sladké omezte na minimum.

Štír 

(24. 10. – 22. 11.)

Svým velkým touhám umíte propadnout až do sebezničení. Vaším nešvarem je nespoutané přejídání. Raději prasknete, než abyste něco nechala. Vám může být ku prospěchu jen tvrdý režim. Těžká jídla, která milujete, obohaťte o porce zeleniny, třeba rajče a mrkvičku. Jezte netučná masa a ryby.

Střelec 

(23. 11. – 21. 12.)

S ničím se dlouho moc netrápíte. Na pořádné stolování často nemáte čas, a tak se stravujete hekticky a nezdravě. Zkuste jíst pětkrát denně a dbejte na snídani a vydatný oběd. A hlavně na klid při jídle. Večer vás už nepřepadne vlčí hlad. Ideální je orientální strava, která obsahuje hodně ryb, ořechů a rýže.

Kozoroh

(22. 12. – 20. 1.)

Máte-li problém s nadváhou, dbejte na pravidelný jídelníček a pohyb, jinak svůj metabolismus nenastartujete. Vybírejte si pohybové aktivity, které vám nezničí klouby, např. plavání nebo vodní aerobic. Vhodná je pro vás převaha ovoce a zeleniny spolu s kuřecím masem, vejcem, rýží a polévkami.

Vodnář 

(21. 1. – 20. 2.)

Ráda si užíváte život, a je pro vás nemožné dodržovat systematické metody na zhubnutí, které si žádají svůj čas. Podle hvězd můžete experimentovat s exotickými dietami. Pro vás je skvělá makrobiotická strava, listová zelenina, ryby, kuřecí maso a jídla s bohatým obsahem vitaminu B.

Ryby

(21. 2. – 20. 3.)

Jídlo je pro vás nejspolehlivějším lékem na depresi, starosti a stres. Nepořádejte pozdně večerní nálety na ledničku, místo toho si dejte sušené ovoce nebo dva čtverečky hořké čokolády. Potřebujete relaxační režim, kde nevydáte tolik energie. Upřednostňujte plody moře, ryby, kuřecí a hovězí maso i saláty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden