Můj čas na kafíčko

Co může vědět jen kamarádka?

Ne partner, ale vaše nejlepší kamarádka o vás ví úplně všechno a sdílí s vámi všechny radosti i starosti. Co byste nikomu jinému nikdy neřekla?

Komu jinému si můžete postěžovat než své nejlepší kamarádce. Hlavním tématem bývá samozřejmě váš partner. Čím vás zase naštval, co udělal nebo neudělal.

Kamarádce se svěříte i s tím, že jste potkala nádherného chlapa, který se na vás usmál a který by možná ještě stál za hřích. Jen vaše kamarádka ví, jak nepříjemná je vaginální mykóza nebo menopauza. Co chlap může vědět o ženském přechodu, návalech a náladách?

Pravda, kolik vážíte

Jen kamarádka ví, kolik skutečně vážíte a jakou velikost nosíte. Manžel to jen mlhavě tuší a i u lékaře říkáte nižší hmotnost, než skutečně máte. Ještě by vám řekl, že jste tlustá! To nejlepší kamarádka je anděl, který vás nikdy nesoudí a má vás ráda i s velikostí 46!

A když se vám podaří zhubnout, okamžitě si toho všimne a neopomene vás za to pochválit. Na rozdíl od manžela, který vás vidí pořád stejně tlustou i hubenou, podle toho, v jakém období se právě nacházíte.

Jen žena ženě rozumí

Možná vás také někdy štvou řeči o tom, že stáří je nutné brát jako přirozenost. Víte, že čas se nedá zastavit, ale když se vás manžel bezelstně zeptá: „Lásko, to jsou vousy, co ti roste pod nosem?“, máte chuť vraždit.

Dobře víte, že vidí i váš podbradek, břicho a povislé paže, ale nic neřekne. Ví, že i jemu roste pupek a ubývají vlasy. A tak jen se svou nejlepší kamarádkou proberete, jestli se objednat na botox, odstranění křečáků či jakou dietu držet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden