Můj kousek štěstí

Dvojče zachránilo sestru před smrtí skokem z okna

Období, které jsem prožívala, bylo těžké. Přestěhovala jsem se s dětmi do nového bytu. Tam nás ale čekalo strašlivé tajemství.

Můj muž měl za sebou už dvě nevydařená manželství. Měla jsem ho ráda a myslela si, že spolu budeme šťastní. Když se nám ale narodila dvojčata, začal být podrážděný a několikrát mě fyzicky napadl. Požádala jsem o rozvod.

Konečně klid?

První měsíce jsem s dětmi bydlela u rodičů, pak jsem našla byt, který jsem utáhla finančně. Byl tam pokoj, obývák a kuchyň. Já ložnici nepotřebovala, oddělila jsem si obývák skříní a za ni umístila postel.

Do pokoje jsem nastěhovala děti a těšila se na božský klid. Ten ale nepřišel. Mladší z dcer se začala chovat divně. Byla podrážděná a uzavírala se do sebe.

V poslední chvíli

Ani její sestra dvojče s ní nedokázala najednou vyjít. Až se jednou stala strašlivá věc. Z pokoje dcer, kterým bylo tehdy třináct, se najednou ozval křik. Když jsem rozrazila dveře, naskytla se mi děsivá podívaná.

Mladší Karolína stála v okně a chtěla skočit, starší Lucie se jí snažila udržet. V poslední chvíli jsem přiskočila a holky chytla. Druhý den jsem se dozvěděla od sousedky, že v našem bytě žila rodina s dětmi a jejich dcera skočila z okna a zabila se. Proto se odstěhovali.

Bílá šalvěj

Okamžitě jsem z obýváku udělala společnou ložnici, a z dětského pokoje se stalo místo pro návštěvy. Do bytu jsem si přivedla známou, co měří negativní energie, a ta nás nepotěšila. V našem bytě objevila starou, zlou ženu, která škodí mladým děvčatům.

Ta měla na svědomí i dívku, která z okna skočila. Sypeme po bytě bílou šalvěj a vykuřujeme pravidelně byt. Zpočátku se děly divné věci, rozbilo se mi nějaké nádobí. Teď už je ale dva roky klid. Možná jsme babu už vypudily.

Monika (56), Písek

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden