Můj čas na kafíčko

Jak muži vyznávají své city?

Vězte, že i kdybyste předvedla salto, z některých chlapů vyznání lásky nedostanete!

Ve vyjadřování citů jsou ženy přebornice. Muži drsňáci to ale říkají jinak! Když se zamiluje žena, celá září a nejraději by to vykřičela do světa. To chlap své city takto nevyjadřuje. Dává je najevo svým vlastním způsobem. Jak to můžete poznat?

„Miluji tě“ se dá říct ještě i jinak

Někteří muži vyznání „Miluji tě“ vůbec neříkají. Připadá jim to příliš ohrané, až banální, ale ženy touží právě to slyšet. Chlapi svoji lásku vyjadřují jinak, proto je potřeba jim vnímavě naslouchat a číst vyznání i z podtextu jiných jejich sdělení.

Třeba ve větě „Zbožňuji tě, když tě vidím v těch puntíkatých šatech“ nebo: „Mně je s tebou tak hezky... To jsem ještě nezažil, abych měl chuť své partnerce něco ukuchtit.“ Když vám muž řekne konkrétně to, co cítí, je to vyznání mnohem upřímnější než to obehrané „Miluji tě“.

Chce vám být nablízku, i to je signál.

Dává najevo, že jste nejlepší

Muži si s kamarády málo povídají o svých vztazích. Pokud je ale do vás blázen, pak si můžete být zcela jista, že o vás bude mluvit. Pro něj jste prostě nejlepší za všech okolností.

Rád se pochlubí vašimi úspěchy v práci nebo třeba tím, že se vám povedlo něco zvláštního či máte i nějakou tělesnou zvláštnost, kterou zbožňuje.

Chlap vás často obdivuje kvůli naprosto obyčejným věcem, které vy považujete za nezajímavé a normální, ale jemu imponují, třeba hebká kůže na ušních lalůčcích nebo delikátně klenuté kotníky.

Už brzy vás chce představit světu

Je jedno, jestli vám je čtyřicet, nebo šedesát. Muž, který to s vámi myslí vážně a chce vám dát najevo, že s vámi počítá, vás bude chtít co nejdřív seznámit se svými přáteli a rodinou.

Bere vás vážně, a tak chce, aby jeho okolí vidělo, že už není sám a že si našel úžasnou ženu. Vaši existenci chce takříkajíc vykřičet do světa. A také už vás nebere, že jste dvě samostatné jednotky, nýbrž jedna společná.

Nemůže z vás spustit oči

Tak ráda byste slyšela, co pro něj znamenáte, ale on prostě není žádný extra vemlouvavý vyznavač lásky? Tak si všímejte jeho způsobů, jak vám projevuje svou přízeň. Může jít často až o jakousi minimalistickou drobnokresbu.

Kolikrát jste ho třeba přistihla, že se u televize místo na film dívá chvílemi zálibně na vás? Nebo když sedíte naproti sobě, zahledí se na vás dlouhým pohledem? Dělejte klidně dál, že o tom nevíte, a tvařte se jako bohyně.

Nejde mu už jen o sex

Na začátku vztahu je sex hlavně o poznávání těla toho druhého a posouvání hranic. Čím déle však spolu jste, tím víc se proměňuje. Sex mezi lidmi, kteří se mají skutečně rádi, je jiný. Mnohem intimnější a procítěnější.

Zvlášť muži mění své sexuální chování, když jsou zamilovaní. Více si pak potrpí na oční kontakt, který je jinak dominantou spíš žen. Jestliže pro něj nejste žena pro život, nejspíš omezí kontakt s vámi jen na postel.

Ale určitě ještě nemusí znamenat nic zlověstného, když v euforii postelových radovánek třeba utrousí, že je mu záhadou, jak vy dva budete fungovat i mimo postel, když je mu v ní s vámi tak dobře a nejraději by v ní s vámi trávil co nejvíc času.

Mění kvůli vám své zvyky

Chlap, který vás miluje, bude chtít udělat vše, aby vás potěšil. Mohou to být i drobnosti, jako že po sobě začne sklápět záchodové prkénko nebo se naučí házet špinavé ponožky do koše na prádlo.

Pakliže se kvůli vám naučí uklízet prádlo tam, kam patří, tedy špinavé do koše, čisté do skříně, je to také způsob, jakým vám ukazuje, že vás respektuje a má rád.

Odhalí vám své slabiny

Pokud o vás chlap opravdu stojí, dokáže vám otevřít i svou 13. komnatu. Není pro něj jednoduché se takto odhalit a ukázat i svoji Achillovu patu. Chce být před vámi jako nový člověk, který si s sebou nenese stíny minulosti. Proto vám řekne o sobě kolikrát i to, co ani slyšet nepotřebujete. Pokud se takové otevřenosti odváží, oceňte to.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden