Moje chvilka pohody

Jak si nezlomit srdce

Zamilování do někoho, koho nemůžete mít, může vážně ovlivnit vaši sebeúctu a sebevědomí.


Cítíte se nešťastní, nespokojeni sami se sebou a dokonce můžete mít i depresi. Je samozřejmé, že byste se těchto pocitů měli co nejdříve zbavit, přijmout skutečnost, že vás tato osoba nepotřebuje. Soustřeďte svou mysl na něco jiného.


Pokud se nemůžete vyhnout úplnému setkání, pokud je ve stejné místnosti jako vy, otočte proud svých myšlenek jiným směrem. Myslete na své osobní sny a touhy, ne na štěstí ve vašich vztazích.


Najděte spřízněné duše


Mnoho lidí zažilo bolest neopětované lásky a dostali se z ní. Řekněte svým blízkým o svých pocitech. Zeptejte se jich, jak to přežili a co udělali pro uvolnění bolesti, ale nemluvte o tom stále.


Pokud nemáte chuť s někým mluvit, téma neopětované lásky je snadné najít v knihách a filmech, které vám pomohou překonat toto období. Nepřestávejte o sebe dbát.


Nedělejte unáhlená rozhodnutí nebo akce, zvláště pokud jsou nebezpečné pro vaše zdraví nebo život. Existuje mnoho způsobů, jak obnovit svou emoční rovnováhu.


Nejúčinnější z nich je cvičení. Začněte každé ráno běhat nebo si zacvičte jógu on-line. Naučte se jezdit na koni nebo, začněte tančit.


Nechte sen za sebou


Neutápějte se v nereálném snu. Pokud vidíte, že vám někdo nevěnuje dostatečnou pozornost, nesnažte se ho omlouvat. Smůla v lásce je součástí života.


Pokud něco kazí vaše plány, neměli byste nenávidět sebe ani všechny zástupce opačného pohlaví. Nepřejte smůlu svému milovanému, nemusí se za vaše štěstí obětovat.


Vžijte se do kůže této osoby: jste připraveni žít celý život s někým, nad kým se cítíte jen soucit? Je lepší myslet na všechny dobré vzpomínky, které jste spolu měli, a pokračovat s úsměvem na tváři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden