Můj čas na kafíčko

Jak zařídit, aby vás zbožňoval navěky

Chcete být pro svého partnera tou nejlepší? Máme pro vás praktický návod, jak dosáhnete toho, aby ve vás váš milovaný viděl svoji vyvolenou bohyni...

Do vztahu musíte investovat oba a pořád. Jakmile se necháte ukolébat tím, jak je na začátku všechno skvělé, je dost možné, že se ani nenadějete a váš drahý půjde o dům dál. Je to totiž pořád muž a toho přehnaná péče často nudí.

Dejte si záležet na tom, aby vaše investice do vztahu byla buď stejná jako ta jeho, anebo menší. Řeč je o času, vůli a energii. Muž si dost času na přehnanou péči zvykne a začne to pro něj být samozřejmost.

Přestaňte si stěžovat

Základem je být spokojená sama se sebou. Znát svoji cenu a své silné pozitivní stránky, kterými jste jedinečná. Mít ráda sama sebe a svou sebelásku vyzařovat do okolí, aby lidem kolem vás bylo s vámi úžasně a setkání s vámi vzbudilo v muži příjemné pocity či silný zážitek.

Ve světě je tolik lidí, kteří si na něco neustále stěžují, že je pro druhého únavné poslouchat neustále nějaké stížnosti. Berte věci pozitivně a buďte v pohodě, když jste s ním.

Jděte na něj přes emoce

To, že vám to bude slušet a uvaříte mu skvělou večeři o třech chodech, ho na chvíli okouzlí, ale jedině tehdy, když u něj vyvoláte pocit, že je pro vás nepostradatelný, ho okouzlíte doopravdy.

Muže nebaví ženy, které hrají mužské role. Takže pokud jste samostatná a soběstačná, nezdůrazňujte to příliš. Naopak mu pravidelně dokazujte, že jste jemná žena, která muže velmi potřebuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden