Moje šťastná hvězda

Jste nervózní nebo náladoví? Na vině může být měsíc!

Osud v nebi

Lidi odjakživa fascinovala obloha a zejména Měsíc. Ačkoli jsou jeho fáze pravidelné, „Královna noci“ si přesto ponechala svou tajuplnost. Tak ji pojďme spolu pěkně rozkrýt.

1. Nov: Doba vhodná začít nové projekty, nastává období emocionální citlivosti, jež by však měla jít stranou v zájmu budoucího úspěchu, kterého chcete v tomto měsíci dosáhnout.

2. Přibývající Měsíc po novu: Od 3. až 4. dne po novu začínají zamýšlené nápady nabírat tvar, je potřeba prosazovat změny a dělat rozhodnutí, mluvit s ostatními o nových nápadech, cítíte potřebu větší družnosti a společenského života.

3. První čtvrť : Po novu, 7. až 8. den, nastává uklidnění, nové plány se už rozjely, nastává čas na rodinné záležitosti, doba přeje nakupování, protože se můžete víc než kdy jindy spolehnout na svůj úsudek, někdy však dochází k přílišné opatrnosti.

4. Přibývající Měsíc před úplňkem: Nastává doba uvolnění a klidu, kdy se zdá, že věci jdou dobře, někdo dokonce lenoší, doba vhodná pro ukončení sporů nebo uzavření kompromisů, máte-li zdravotní problémy, dopřejte si oddech.

5. Úplněk: Nastává ideální doba na dokončení rozdělané práce, život bude poněkud náročný a občas vás něco vyprovokuje k extrémním reakcím, jestliže jste na začátku cyklu jednali správně, osud vám bude nakloněn, vztahy dobré i nepřátelské s ostatními jsou důležitější než obvykle.

6. Ubývající Měsíc po úplňku: Máte pocit, že se musíte s ostatnímu podělit o pocit euforie, právě tak ale můžete pociťovat útlum, v každém případě komunikujte, diskuse má význam pro budoucnost, doba nepřeje změnám, dokončete věci, které jste dosud odkládali, nevyhledávejte však žádné „křížové výpravy“, spíš přemýšlejte.

7. Poslední čtvrť: Doba na převzetí odpovědnosti a vypořádání se se závazky, možná přicházíte o čas zbytečným truchlením nad špatnou spoluprací s ostatními, kvůli povinnostem nemáte chuť na radovánky, pocítíte potíže při navazování styku s ostatními, vyhněte se vyhlašování unáhlených soudů. A může vám prospět samota.

8. Ubývající Měsíc před úplňkem: Máte důvod k optimismu, je čas přemýšlet o dalších nových plánech, protože se brzy objeví nové příležitosti, udělejte si v životě pořádek, zbavte se zášti, ukliďte si před vlastním prahem a vyhoďte zbytečné věci, kterými jste se obklopili.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden