Můj čas na kafíčko

K seznámení jsme s kamarádkou použily rafinovanou lest!

Pomohla nám internetová seznamka!

Chtěly jsme, aby naše známá nebyla sama, tak jsme tomu napomohly.  

Už od střední školy jsme tvořily silnou trojici kamarádek společně s Magdou a Veronikou. Zatímco mně a Veronice se skoro ve všem dařilo, Magda byla spíše smolařka. Nejvíce se to projevovalo ve vztazích. Po třech rozvodech hledání partnera úplně vzdala.

Falešný profil

Bylo nám s Veronikou naší kamarádky líto, a proto jsme se rozhodly, že jí pomůžeme i proti její vůli. Měla jsem v práci kolegu, který by se k Magdě hodil a odpovídal i věkově. Také patřil k rozvedeným a zklamaným. Zbývalo vymyslet, jak Magdu a Leoše – tak se kolega jmenoval – dát dohromady. Oba byli celkem nedůvěřiví, a jak šel čas a zůstávali sami, zvykli si, že jsou zalezlí ve svých ulitách. Musely jsme na to s Veronikou jít nějakou lstí nebo trikem. Pomohl nám internet.

Věděla jsem, že Leoš často chodí na seznamky a podařilo se mi zjistit, jaký tam má profil.

Společně s Veronikou jsme pak vytvořily falešný profil Magdy a komunikace mezi Leošem a kamarádkou mohla začít – bez jejího vědomí.

Klíčové setkání

Protože jsme Magdu dobře znaly, mohly jsme uvádět takové podrobnosti, které odpovídaly pravdě. Podařilo se nám Leoše zaujmout. Došlo k výměně fotografií, takže kolega věděl, jak Magda vypadá. To byl klíčový bod, naše kamarádka se mu nemusela líbit. Brzy se naštěstí ukázalo, že Leoš se opravdu zamiloval. Všechno směřovalo k osudovému osobnímu setkání. Leoše jsme měly „chyceného“, zbývalo nějak na schůzku dostat Magdu. Daly jsme si sraz v obvyklé kavárně, ale kamarádku jsme tam nechaly jít samotnou – tak, aby se tam setkala s Leošem, který si myslel, že jde na rande. Našly jsme si strategické místo, odkud jsme mohly situaci pozorovat. Bylo to zábavné a také riskantní. Nejprve jsme viděly, že si ti dva něco ve stoje vysvětlují a bylo nám jasné co. Pak se ale k naší úlevě posadili a povídali si dál. A jak to dopadlo? Dnes jsou Leoš s Magdou spolu už rok a ani jeden z nich se na nás nezlobí!

Monika Š. (54), Brno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden