Můj čas na kafíčko

Když se míjíte v touze po intimnostech

Na milování prostě někdy nemáte náladu, ale partner to vidí jinak. Jak se vy a váš partner projevujete, pokud jde o milostnou touhu? A jak řešíte případné konflikty?

Každý den není posvícení. Je toho hodně, co můžete zažít, pokud partner odmítne vaše svádění nebo vy odmítnete jeho návrhy. Pak se ve vašem vztahu objeví hádky, odcizení, výčitky a frustrace. Co v takové situaci uděláte vy?

Nejhorší taktika? Otočit se zády...

Když nemáme na sex ani pomyšlení už dlouhý čas, partner si sexuální nezájem vysvětlí po svém a reaguje dvěma způsoby. Buď se stáhne se a přestane naléhat, nebo se u něj odmítání promítne ve formě silnějšího libida, které se snaží uspokojit několika způsoby.

Buď zesílí frekvenci masturbace či se rozhodne vyřešit to nevěrou. Ani z jedné situace ale nekouká nic dobrého. Proto je důležité, abyste o svých potřebách spolu mluvili. I když pro mnoho párů je to problém, protože nevědí, jak přesně o tomto tématu spolu hovořit.

Ovšem být naladěná na partnera a umět vyjádřit míru a frekvenci svých vlastních potřeb, to předchází konfliktům, které se při dlouhodobé sexuální frustraci pochopitelně prohlubují.

Setkání na půli cesty

Pokud se před milováním či během něj necítíte dobře, můžete zkusit změnit prostředí, taktiku svádění a podobně, ale především je nutné si otevřeně popovídat o věcech, které se vám líbí a nelíbí. Je to důležité pro váš vztah a jeho uspokojivou budoucnost.

Během sexu se totiž vaše problémy buď rozpouštějí v naprosté intimitě, anebo naopak násobí z nedostatku doteků a projevů blízkosti. Proto spolu mluvte. Je to jediná cesta, jak najít kompromis, který bude vyhovovat oběma stranám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden