Moje šťastná hvězda

Konec lásky? Se svatbou už Krejčíková nepočítá!

Najde si za něj krásná herečka brzy náhradu?

Zasnoubená je sedm let, veselky se ale Aneta Krejčíková (32) nedočkala. Objevily se také zprávy, že její partner Ondřej Rančák (39) kouká i po jiných!

Svatba už prý nebude, hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (32) se nechala slyšet, že s ní nepočítá, přestože ji Ondřej Rančák (36) už dvakrát požádal o ruku a ona mu to jednou oplatila. „Možná si mě vzít nechce. Raději už se o tom nebavím.“ Ještě nedávno přitom tvrdila, že chce partnera k oltáři nějak nenápadně dostat.


Zase ji zlobí?

Objevily se totiž zvěsti, že Rančák pokukuje po jiných. Přitom mu to Krejčíková v minulosti už jednou odpustila. „Jestli něco nejsem, tak pomstychtivá. Odpustit dokážu,“ svěřila se. Podle mnohých si tak ale velmi ubližuje.

Samozřejmě by to asi neměla snadné, kdyby na syna Bena (5) a dceru Antonii (3) zůstala sama. Na druhou stranu je otázka, zda raději nebýt matka samoživitelka než neustále slýchat o tom, kde a s kým se partner spouští.

Navíc o jejich krizi se mluví už dlouho, což je asi pro herečku hodně velký nápor. Hovoří se také o tom, že si kráska dobře rozumí s bavičem Kamilem Bartoškem (38) alias Kazmou, se kterým nedávno odcházela nad ránem z jedné akce.

Kdy partnera vymění?

Herečka přiznala, že vztah s Rančákem trpí hlavně tím, že na sebe nemají moc času. „Umíme se pohádat,“ řekla Krejčíková. Možná je tedy jen otázka času, kdy kráska partnera vymění za někoho, kdo na ni bude milejší a třeba ji i odvede k oltáři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden