Moje šťastná hvězda

Kouzlo barev ve vašem šatníku

Možná jste ani netušili, že je velmi důležité, co na sobě nosíte. Barva hraje klíčovou roli.

Každá barva má svou vlastní magickou sílu a význam. Pokud ji zvolíte podle příležitosti, která vás právě čeká, už nikdy neponecháte nic náhodě! Poradíme vám.


Používat sílu barev ve svůj prospěch vám může do života vnést přesně to, po čem jste už dlouho toužili. Ať už se chystáte na důležité rozhodnutí nebo jen kávu s kamarádkou, nepodceňte výběr svršku!


Černá barva vás ochrání


Když se řekne černá barva, možná si vybavíte smutek, pohřeb, trápení. Ve skutečnosti je její význam ryze pozitivní! V magii symbolizuje sílu a má moc vás ochránit před zlem. Obvykle ji ženy volí ve chvílích, kdy se chtějí cítit sebejistě.


Nejmagičtějším kouskem oblečení je černý kabát. Pokud tmavou ve své skříni nesnesete, ale neradi byste přišli o její velkou moc,  vsaďte doma na černé závěsy.


Bílá pro harmonii


Symbolizuje čistotu, mír a harmonii. Svého nositele umí vést ke správným rozhodnutím a dává vám jasnou mysl. Neměla by vám chybět zejména na tričkách a halenkách, kde je nejblíž srdci.Vyrazte tedy do obchodu a kupte je.


Láskyplná červená


Pojí se s odvahou, vášní a intenzivními emocemi – to s sebou nese ale i ty negativní, jako jsou hněv nebo žárlivost. Pozornost tahle barva přitahuje jako magnet, na oblečení je ale vhodná zejména na botách – umí svého nositele dovést tam, kam ho srdce táhne. Doma ji klidně zkuste jako podzimní věnec na dveře, tam přitahuje štěstí.


Žlutá znamená radost


Kdyby měla dobrá nálada barvu, byla by to žlutá! Už jen její přítomnost vám umí zlepšit den a dodá vám trochu nadhledu. Volte ji, pokud máte před sebou důležitou schůzku nebo vás čeká náročné rozhodnutí.


Zelená přinese peníze


Barvou peněz je rozhodně zelená. Je součástí všech finančních rituálů, a pokud ji zahrnete do svého šatníku, bude se vám dařit vše, na co sáhnete. Jelikož je také symbolem růstu a převážně se objevuje na zahradě, v šatníku vám pomůže, když si v této barvě pořídíte kalhoty, ponožky, nebo rovnou boty – právě nohami se totiž dotýkáte země.


Měsíční kámen byl historicky považován za ochranný kámen.

Modrá pro moudrost

Tato barva dává svému nositeli možnost poučit se z jeho minulých chyb a vytrvat ve své snaze. Vhodná je zejména na doplňcích a špercích, kde dodává nekonečnou vnitřní sílu.

Fialová je barvou pro ušlechtilé

Pokud obléknete fialovou barvu, aktivujete své královské čakry! Ty vám umožní, abyste své vědomí používali k dobré magii. Co to znamená? Všechna kouzla vám půjdou mnohem snadněji, a navíc přitáhnete spoustu pozornosti. Fialová totiž vzbuzuje automaticky respekt a dává svému nositeli možnost volby, ať už se jedná o cokoli. Tuhle barvu jednoduše musíte mít.

Růžová značí rodinu

Obvykle symbolizuje růžová barva nové začátky, přátelství, soucit a rodinu. Pokud ve vašem šatníku převládá, zřejmě působíte na ostatní milým a vstřícným dojmem. Vhodná je zejména na svetrech, saku nebo jako pásek.

Obrovská síla měsíčního kamene

Pro ženy je magický a dokáže skutečné divy. Podporuje rozvoj duše, intuici a jemnost. Přitahuje také dobrou náladu a peníze. Měsíční kámen byl historicky považován za ochranný kámen. Můžete ho nosit jako šperk nebo ho umístit ve svém domě na ochranu před negativní energií a škodlivými vlivy.

Vždy ho umístěte tak, aby byl na světle. Během úplňku ho můžete dát na okenní parapet a spojit se tak nejen s Měsícem, ale také se silou římské bohyně Monety, která byla ochránkyní peněz. Zajistí, aby se vám mince zbytečně nekutálely pryč z domu za nečekané výdaje.

Ptát se můžete na nejbližší budoucnost.

Věštění z obyčejných hracích kostek

Potřebujete rychlou radu, co vás čeká ve vaší budoucnosti? Zkuste hrací kostky! Stačí si vzít dvě nebo tři kostky. Důležité je, abyste položili tu správnou otázku, v tomto případě platí, že čím je dotaz jednodušší, tím bude odpověď jasnější! Ptát se můžete na nejbližší budoucnost.

Na tvrdší bílý papír namalujte kruh libovolné velikosti. Vezměte si kostky, v duchu si zformulujte jasnou otázku týkající se blízké budoucnosti, na kterou byste chtěli znát odpověď, vyslovte ji nahlas a hoďte kostky do nakresleného kruhu!

Pokud vám všechny padnou mimo vytyčený kruh, musíte se ptát znovu. Pokud se netrefíte dvakrát po sobě, je to znamení, že teď na tuhle otázku není vhodná příležitost.

Vždy počítejte jen čísla na kostkách, které padly do kruhu. Je-li jejich součet sudý, odpověď na vaši otázku je ano. Je-li naopak lichý, odpověď je ne. Dejte si však pozor na to, kolik kostky skutečně ukazují – hod platí až ve chvíli, kdy vám padne větší číslo než tři.

Magická orchidej a její nevšední moc

Orchideje jsou nádherné květiny, které mají v magii své místo díky své kráse, exotickému vzhledu i symbolice. Jsou považovány za symbol krásy a elegance, spojeny jsou také s láskou a vášní.

Mohou být použity i k očištění prostoru od negativní energie, stejně tak v rituálech nebo kouzlech, které mají za cíl přinést finanční úspěch. Spolu s měsíčním kamenem půjde o silnou dvojici.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden