Můj čas na kafíčko

Květinový horoskop

Každá květina má svoji energii a souvisí s vašimi vlastnostmi a osobností. Jaká je ta vaše?

Některé květiny vám dokážou zvednout náladu, přinést klid, jiné ve vás zase vyvolávají smutek a ani nevíte proč. Květiny odpovídají svými vlastnostmi, tvarem i vůní lidem. Najděte si květinu podle vašeho znamení, která lahodí vaší duši.

Hořec
22. 12. – 20. 1.

Zprvu nenápadná květina, avšak roste v horách a často na skalách, a proto i ženy narozené v tomto znamení jsou ambiciózní a houževnaté. Snadno dosáhnou toho, co chtějí, nic nenechávají náhodě, a nebojí se rizika. Neradi se smiřují se změnami, ale umí překvapit nápadem.


Narcis
21. 1. – 19. 2.

Květy narcisů patří k poslům jara. I ženy v tomto znamení jsou nepřehlédnutelné, stojí majestátně na svém místě a zajímá je vše nevšední, tajemné a neznámé. Své nápady se snaží rychle zrealizovat, navíc jsou klidné a nesmírně vytrvalé. Spoléhají se výlučně jen na sebe.

Pomněnka
20. 2. – 20. 3.

Modré jarní kvítky rostou často u vody. Stejně něžně a zasněně působí ženy narozené v tomto znamení. Jsou milé, často sentimentální, citlivé, melancholické. Mají vyvinutou intuici a vše konají s hlubokým přesvědčením. Umějí přinášet oběti, za které čekají projevy díků.

Levandule
21. 3. – 20. 4.

Tak, jako je omamná vůně levandule, jsou i ženy, narozené v tomto znamení plné osobního kouzla, energie, jsou odvážné a rozhodné. Jejich optimismus je předurčuje k tomu, že žijí přítomností, tady a teď. Milují riziko a nebezpečí, touží po co největší svobodě.

Vlčí mák
21. 4. – 21. 5.

Jste-li narozená ve vlčím máku, jste stejně jako on výrazná, veselá, dobrosrdečná a ráda vytváříte harmonický domov. Jste skvělá bavička a společnice. Vzhledem ke svému půvabu silně přitahujete opačné pohlaví. Dbáte na svůj vzhled a obvykle máte výborný vkus.

Tulipán
22. 5. – 21. 6.

Zrozeni ve znamení tulipánu vás předurčuje k práci mluvčí, navíc se umíte rychle rozhodovat. Máte ráda změny a oplýváte silnou vůlí. Znalosti druhých umíte velmi šikovně využít pro své cíle. Nikdy se nespojujete nastálo s nějakým názorem nebo člověkem.

Kopretina
22. 6. – 22. 7.

Romantická kopretina propůjčuje svým zrozenkyním snivou náladu, in­tuici a vnímavost k okolí, což dokážou skvěle využít. Jsou však neprůbojné. Je těžké dostat se k nim blízko, soukromí si chrání a jsou nedůvěřivé. I když vypadají jako flegmatičky, mají sílu a jdou zvolna za svým cílem.

Slunečnice
23. 7. – 23. 8.

Tak jako je nepřehlédnutelná a zářící slunečnice, mají i ženy v ní zrozené charisma a rády vzbuzují pozornost a respekt. Jsou optimistické, výřečné i rafinované. Málokdy o sobě pochybují, protože věří svým kvalitám a přísně posuzují své protějšky.

Lilie
24. 8. – 23. 9.

Lilie stojí vždy vzpřímená a hrdá, proto o ní nikdo nepochybuje. Ženy narozené v lilii promýšlejí každou životní situaci a následky svých rozhodnutí. Kraluje jim rozum, jímž korigují city. Nesnášejí lež a pokrytectví, mají velké nároky na poctivost a ve věcech mají rády jasno.

Chryzantéma
24. 9. – 23. 10.

S podzimem přicházejí do zahrad klidné chryzantémy. Jsou obdařeny šarmem a na první pohled se může zdát, že jde o sebevědomé ženy, ale jejich nitro je plné rozporů. Jsou pravdomluvné, mají smysl pro spravedlnost, za pravdu jsou ochotné i neohroženě bojovat.

Leknín
24. 10. – 22. 11.

Majestátní leknín si kvete na vodní hladině. Tak jako ženy v něm zrozené jsou vnímány jako svůdné, fyzicky přitažlivé, přitom však nedostupné. Milují nezávislost a rozhodnost. Jsou to silné osobnosti. Uvnitř se však často trápí a nikdo z okolí o tom nemá ani nejmenší tušení.

Růže
23. 11. – 21. 12.

Růže je královnou květin – zdálky voní, ale zblízka píchá. Ženy narozené ve znamení růže jsou velice aktivní, upřímné a potřebují svobodu. Neumějí se dlouho zlobit, často nejdřív mluví a jednají, a až pak zvažují následky. Osobní kouzlo jim pomáhá v navazování milostných vztahů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden