Moje sladké tajemství

Láska v číslech

Numerologie vám umožňuje nejen rozpoznat vaše vlohy a schopnosti, ale může vám prozradit i to, jak se chováte v lásce a ve vztazích ke svým bližním.

Co o vás vypovídají jednotlivá čísla z hlediska vztahů:

1 Na první pohled působí, že jsou docela chladní, protože mají problém vyjádřit svoje pocity slovy. S frázemi jako „mám tě rád“ či „miluji tě“ většinou dost šetří. Jsou cílevědomí, a pokud jim někdo padne do oka, jdou za ním hlava nehlava.

Hodně jedniček ve čtverci může způsobovat problém v konečném rozhodování. Jsou pak klasickým příkladem toho, že raději udržují tedy více vztahů naráz. Jednička je synonymem egoismu a většina z nás alespoň jednu v datu má.

Svědčí o přirozenosti být sám sebou.

2 Jde o emocionální číslo, které koresponduje s Lunou. Je znakem intuice. Čím víc ho v tabulce máte, tím jste k druhým laskavější, toužíte po rovnováze a rodinném zázemí. Můžete být ale také nerozhodní a přecitlivělí.

Tři a více dvojek v mřížce může znamenat, že emoce mohou ovládat vás, a ne vy je. Pokud číslo dva naopak v tabulce chybí, používáte více rozum než intuici. Víc byste se v takovém případě měli naučit ohlížet na druhé.

3 Lidé s jednou trojkou v mřížce mají schopnost rychle se rozhodovat, jsou komunikativní a schopní velmi rychle rozpoznat, kdo jim sedne a kdo ne. Jsou společenští, vtipní. Jsou výbornými společníky. Ve vztahu jim nechybí tolerance a kreativita.

S narůstajícím počtem trojek někdy dochází k tomu, že se lidé ve vztazích ztrácí. Mají kolem sebe hodně přátel a nevědí, komu se věnovat dřív.

4 Čtyřka uzemňuje, a kdo alespoň jednu vlastní, je praktického zaměření.

Máte-li v diagramu více čtyřek, pozor, abyste kolem sebe nevytvářeli stres, protože jste velcí perfekcionisté. Když čtyřka chybí, je pro vás těžší si některé věci osvojit. Můžete mít hlavu v oblacích, a jste-li zamilovaní, dá pořádnou fušku shodit vám růžové brýle.

5 Lidé s pětkou oplývají vášní, která přináší do emocí hloubku. Mají schopnost se prosadit, ale jsou plní neklidu. Potřebují změnu a výzvy. Pro druhé by se rozdali, ovšem umí být také nepříjemní, když se jim nedaří prosadit to, po čem touží.

Čím více pětek v tabulce, tím větší je ve vztahu potřeba svobody. Chybějící pětka značí, že chybí vytrvalost.

6 Koresponduje s Venuší, což znamená, že jde o číslo krásy a lásky. Jeho úkolem je otevírat lidem srdce.

Pokud jsou v mřížce tři a více šestek, člověk je hodně citlivý, snadno zranitelný a úzkostný. Šestky by měly dělat to, co je naplňuje a co jim přináší radost. Pokud šestka naopak v mřížce chybí, naznačuje to nižší cit pro harmonii, krásu a rodinu.

7 Přináší silné pochopení pro druhé a často i léčitelský potenciál. Sedmičky se rády vměšují druhým do jejich životů, protože chtějí pomoci. Problém, který se přitom často objeví, je ten, že si myslí, že jen jejich řešení je to správné.

Mají přesnou představu o tom, co je špatné a co správné, ovšem vidí to ze svého zorného úhlu. Touží po zcela rovnoprávném vztahu. Čím více sedmiček, tím je osoba více emotivní. Když naopak toto číslo chybí, jsou lidé více orientovaní na sebe.

8 Jde o karmické číslo, které vyžaduje vyrovnanost. Svým nositelům poskytuje moc, ale pokud je špatně využita, hrozí deprese. Lidé s osmičkou mají tendenci vidět život spíš z té horší stránky, což se promítá i do jejich vztahů s druhými.

Jsou logicky založení a vyžadují vždy, aby jim byly věci vysvětleny. Více než jedna osmička s sebou nese hodně negativity. Bez osmičky chybí nadání.

9 Opět ji téměř všichni máme ve svém datu narození, čímž jsme získali i určité analytické schopnosti.

Zvykli jsme si na ně tak, že je už vůbec neumíme ocenit a rozpoznat jako něco mimořádného. Hodně lidí s více devítkami se rádo zabývá čísly, protože práce s nimi vyhovuje jejich zvýšeným schopnostem..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden