Můj čas na kafíčko

Máte doma dračí žíly?

Poradíme vám, jak zjistit a přelstít škodlivé geopatogenní zóny ve vašem domově.

Znáte ten pocit, že vejdete do místnosti a nejraději byste se otočila a odešla? Máte výbornou postel i matraci, přesto špatně spíte? Příčinou je možná geopatogenní zóna, tzv. dračí žíla. Co s tím?

Ve starověku se zónám špatného záření, které vystupuje ze Země, říkalo dračí žíly. Později je staří Řekové nahradili názvem geopatogenní zóna, podle původního geo – Země a pathos – utrpení. I tato zrádná, neviditelná místa mají za následek různá onemocnění.

Čínské zdroje se o těchto zónách zmiňují již před 4000 lety. Nacházejí se nad geologickými anomáliemi v zemi, vznikají na místech zvrásnění, prasklin a zlomů v tektonických deskách Země, jeskyň, podzemních pramenů a vod apod.

Jsou to často i místa nad pásmy se zvýšenou radioaktivitou, zlomy a poklesy hornin či pásy probíhajícími mřížovitě kolem Země. Často mohou narušovat naši psychickou rovnováhu a zdraví.

Rostlina vám stále uvadá? To není jen tak...

Kdo je silně cítí?

Bezpečně poznat geopatogenní zóny umí psi a kočky. Hledáte-li ideální místo pro postel, pusťte do místnosti nejprve psa. Kde si lehne, tam bude bezpečno. Pokud je pes na daném místě nervózní a chce ho opustit, nejspíš právě tudy prochází geopatogenní zóna.

Kočky naopak geopatogenní zóny vyhledávají a uléhají do nich. Říká se, že je vychytávají a svým způsobem neutralizují neblahý vliv postiženého místa. Infrazvuk, jenž z geopatogenní zóny vychází, jim totiž připomíná předení. Velmi citlivé jsou také malé děti.

Když spí na špatné zóně, choulí se v noci do stejného koutku postele nebo jsou přitisknuty v divných polohách na mříže postýlek, v noci pláčou a neklidně spí. Většinou stačí jen postýlku posunout o metr stranou, a je po problémech.

Kde se květinám nedaří

Také květiny mohou pomoci při odhalování dračích žil. Na rušivých zónách schnou a neprospívají. Najděte místo, kde se jim naopak daří. Stejně tak můžete posunout postel, aby vás nic nerušilo při spánku.

Dračí žíly nelze úplně 100% odclonit, spolehlivě pomůže obvykle jen přemístění nábytku mimo onu zónu. Nejčastěji se jedná o postel, pracovní stůl nebo oblíbené křeslo. Pozor si dávejte i na zařízení, která vyzařují tzv. elektrosmog.

Ten totiž sám o sobě působí na živé ogranismy škodlivě, a navíc intenzitu vyzařování energie z geopatogenních zón násobí. Televizi nebo počítač bychom tedy neměli mít v blízkosti lůžka, a hlavně by měly být co nejdále od hlavy.

Pokud se často probouzíte ráno jste unavená, pociťujete brnění rukou, strnulou šíji, bolesti hlavy, kyčlí a revmatické bolesti, je na čase se zamyslet. Pokud se pod vaším lůžkem nachází hluboko v zemi podzemní voda, může u vás po letech vzniknout i zánět kloubů.

Při pobytu nad křížením těchto zón může dokonce vzniknout i skleróza, nádorové onemocnění, žlučníkové a ledvinové záchvaty, duševní poruchy...

Pro pěkné sny je nutné i nemálo konat.

Volejte na pomoc senzibila

Vědci zjistili, že za geopatogenní zóny můžou poruchy elektromagnetického vlnění. Pokud cítíte, že taková místa jsou i u vás doma, zavolejte na pomoc proutkaře nebo senzibily, ale rozhodně to nenechávejte jen tak být! Delší pobyt na takových místech vám totiž může udělat ze života peklo.

Rady pro váš klidný spánek

Báječně vám poslouží svíčky, které dokážou negativní vliv geopatogenní zóny rušit v případě, že jsou vyšší než 20 cm, takže dokážou světlo rozptýlit do větší vzdálenosti. Léčitelé také radí dávat si pod místo, kde spíme, coby rušičku neoloupanou cibuli nebo česnek a vždy po dvou týdnech je vyměnit.

Úplně zrušit se geopatogenní zóna nedá, hlavní je ale o ní vědět a bydlení podle ní přizpůsobit. Před koupí bytu nebo domu se vám vyplatí najmout si proutkaře, aby vše proměřil a poradil, kterým směrem dům postavit nebo zda byt vůbec kupovat.

Čím zóny spolehlivě narušíte

Rušičkami geopatogenních zón jsou například obyčejné kameny. Prokázalo se, že především ty, které leží na polích, citelně snižují vliv patogenních zón. Vhodné jsou velké kameny, velké asi jako formát A4.

Dají se umístit kamkoli do bytu, hlavně poblíž vašeho lůžka, ideálně pod něj. Když je nejhůř, stačí i větší oblázky, které působí také jako dekorace. Rovněž mramor je vynikajícím stínidlem proti geopatogenním zónám.

Někdy stačí přemístit postel

Senzibilové zjistili, že manželé, kteří se potýkají se stejnou nemocí, spí většinou na stejné geopatogenní zóně. Oba tak může trápit stejná bolest kloubů, migréna, nebo dokonce kardiovaskulární choroby.

Když nezafunguje přestěhování postele, pomůže vám léčitel či proutkař, který pomocí virgulí či proutku určí, kudy přesně zóny procházejí a kde jsou jejich nejsilnější uzly. Přímo u vás doma je odhalí, změří a poradí, jak přestěhovat nábytek, od zmíněné postele až po jídelní stůl, aby vás škodlivé zóny zatěžovaly co nejméně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden