Můj čas na kafíčko

Najděte svůj parfém podle hvězd

Hvězdy a znamení horoskopu o nás často prozdradí víc, než sami víme. Řeknou nám, jaké jsou naše silné a slabé stránky, poradí s výběrem životního partnera nebo povolání, a dokonce nám mohou naznačit, který parfém podtrhne naši jedinečnou osobnost.

BERAN (21. 3. – 19. 4.)

Berani jsou plní elánu, energie a rozhodně jim nechybí odvaha a sebevědomí. Vyzařují ohnivý temperament a vášeň. Vhodný je pro ně originální parfém, který jen tak někdo nemá. Berana nejlépe vystihne spojení skořice se sladkou vůní růže a santalového dřeva.

Jaký je ten pravý parfém pro vás?

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

I přes jejich sebevědomí a tendenci vytvářet svým blízkým příjemné zázemí v nich dřímá touha objevovat. A to platí i pro vůně. Milují luxusní a sofistikované parfémy plné pelargonie, pryskyřice a dubové kůry. Náladu jim zvedne i grapefruit a růže.

BLÍŽENCI (22. 5. – 22. 6.)

Blíženci jsou aktivní, radostní a milují cestování. Právě proto milují vůně, které je přenesou do exotiky, jsou hřejivé a energické. Preferují tóny plné fialky, gardénie a stonku anděliky lékařské. Jejich vášeň podtrhne také jantar, který dodá vůni přesně to, co od ní očekávají.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Citliví Raci plní kreativity a fantazie mohou působit poněkud uzavřeně. Když ale poznají toho pravého nebo pravou, stanou se z nich romantické duše. Vhodné jsou proto pro ně něžné vůně plné mandarinky, pačuli, konvalinky, ale také vanilky nebo ambrozie.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Jejich ohnivost, energii a temperament musí ve vůních ještě podtrhovat luxus. Když je chcete obdarovat, rozhodně nešlápnete vedle s nějakou luxusní značkou. Nejvíce jim voní složky jako bergamot, kardamom, citron a neroli. Jejich ohnivost dokáže zkrotit jasmín.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Inteligentní, pracovité a se smyslem pro pořádek, to jsou Panny. Milují sofistikované, čisté, svěží vůně doladěné do všech detailů. Klidné, zemité tóny spojené se santalovým dřevem a jemné tóny neroli, mandarinky a růže jsou pro ně tou nejlepší volbou.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Elegance, harmonie, klid a kreativita vystihují dokonale zrozence Vah. Málokdo ale ví, že se jedná o velmi citlivé a křehké bytosti, které se nebojí experimentovat a milují vše nadčasové, elegantní a nákladné. Vhodné jsou pro ně esence něžné růže, výrazného kosatce a grapefruitu.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Žhaví milovníci, kteří dokážou vše, co si usmyslí. Potřebují svůdné, uhrančivé vůně plné květin a ovoce, které působí jako elixír lásky. Ke Štírům se hodí také vetiver a santalové dřevo. Naopak pryskyřice a skořice je dokážou uklidnit a probudit v nich romantickou duši.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Nespoutaní, nezávislí, ale velmi dobří přátelé. To jsou Střelci, kteří se rádi vydávají novými cestami a jejich odvážnost je vidět i při volbě parfému. Rádi experimentují a milují originální vůně, které jen tak někdo nemá. Typická je pro ně ale limetka, neroli a cypřiš.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Neroli, jasmín, bílý koňak, kosatec a esence cypřiše, to vše můžete najít v oblíbených parfémech Kozorohů. Ti jsou známí svým smyslem pro plnění závazků a energií, tudíž nešlápnete vedle, když je podarujete i nějakou klasickou vůní od luxusní značky.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milovníci společnosti, věční dobrodruzi a kreativní duše Vodnáři potřebují i co se parfémů týká cítit energii a nadčasovost. Ideální jsou pro ně vůně s obsahem neroli a rozmarýnu. Pokud ale potřebují zklidnit úzkosti, pomůže levandule a vonná pryskyřice.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby rády žijí ve svém snovém světě plném kreativity, romantiky a také milují umění. Právě tyto aspekty jejich povahy se odráží i na jejich oblíbených čistých, svěžích a jemných vůních. Jejich osobnost podtrhují vůně s lipovým květem, výtažkem kewda, jasmínem a cypřišem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden