Můj čas na kafíčko

Nejtrapnější mužské fráze při rozchodu

Ty větičky z jeho úst jsou jalové až k uzoufání. Berte to ale tak, že se vyskytují i „hrdinové“, co se nezmůžou na rozchod jinak než pomocí SMS v mobilním telefonu.

Ne každý chlap má odvahu říct vám do očí Sbohem. Někteří muži používají fráze, které by mohly vyhrát soutěž v míře trapnosti. Které že to jsou?

Nejsem připraven na vážný vztah

Tady se chlap už rozhlíží jinde a dosavadní vztah mu překáží v rozletu. Aby tato věta vystihla pravou podstatu problému, rozcházející muž by do ní měl zahrnout ještě sousloví „s tebou“. Jenže na to nemá odvahu.

Zůstaneme přáteli

Tato fráze se často říká, ale nikdo jí nevěří. Opravdu je na tom zrnko upřímnosti? Když se dva hádají o to, kdo si nechá televizi a jak si rozdělí kuchyňské spotřebiče, je forma přátelství na úrovni sci-fi.

Měl jsem tě potkat dřív

O pravdivosti tohoto „moudra“ se dá pochybovat a mnohdy se ukáže, že je to lež jako věž. Spíš je to o tom, že chlap má rozdané karty s jinou ženou a hra na třetího už je pro něj poněkud vyčerpávající. Jeden zkrátka musí z kola ven!

Zasloužíš si někoho lepšího

Nejhloupější fráze ze všech. Ve kterém vesmíru chlap umí přiznat, že ten jiný může být lepší než on? Při vší mužské ješitnosti ani náhodou! Spíš chce z bojiště odejít jako pan Hodný.

Chci být sám, abych zjistil, co chci

Tady je veškeré přesvědčování marné. Chlap má všechno už dávno rozmyšlené a momentální vztah do jeho představ nezapadá. Jen to musí nějak zaonačit, aby předešel scénám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden