Moje šťastná hvězda

Numerologie adresy, na které žijete

Číslo domu a ulice značně ovlivňuje naše životy, konání i náladu. Zjistěte, jaké je to vaše!

Ke každé adrese patří unikátní číslo – a to má svůj význam. Podle numerologie ovlivňuje energii, atmosféru místa i naši budoucnost. Zajímá vás, zda žijete na správné adrese?

Jsou dva způsoby, jak zjistit číslo domu. Vždy se však potřebujete dostat k jednocifernému číslu. Buď budete pracovat jen s číslem popisným. Například u adresy: Růžová 24 by platilo 2 + 4 = 6, takže numerologické číslo domu je 6.

Nebo k tomu přičtete i název ulice a budete mnohem přesnější. Každému písmenu v abecedě odpovídá určitá číselná hodnota. Abychom získali numerologické číslo domu, sečteme čísla odpovídající jednotlivým písmenům ve jméně ulice, dokud nedostaneme jednociferné číslo.

V případě Růžové je to: 9 + 3 + 8 + 6 + 4 + 1 = 31 = 3 + 1 = 4 (číslo ulice) + 6 (číslo domu) = 10 = 1 +0 = 1 (numerologické číslo domu).

Jednoduchou tabulku významu písmen máte zde:

1 – A, J, S 2 – B, K, T

3 – C, L, U 4 – D, M, V

5 – E, N, W 6 – F, O, X

7 – G, P, Y 8 – H, Q, Z

9 – I, R

Význam čísla domu

1: Energie nových začátků a individuality

Tato adresa podporuje nezávislost a osobní rozvoj. Je také spojena se sílou a úspěchem. V domech s touto energií mohou jeho obyvatelé dosáhnout vysoké životní úrovně i sladkých úspěchů!

2: Harmonie a rovnováha

Dům s tímto číslem posiluje vztahy a spolupráci. Je také číslem rodiny a domova. Je vhodný pro založení rodiny i radosti s vnoučátky.


3: Kreativita a komunikace

V takovém domě se snadno tvoří. Lidé zde rádi tráví čas. Je vhodným místem pro nové zážitky, lásku i skutečnou vášeň.

4: Stabilita a pevné základy

Číslo 4 je spojeno s atmosférou důvěry. Lidé v tomto domě si nelžou, ihned rozpoznají faleš a jen málo tíhnou k aroganci. Podporuje i přátelství. Tady se jednoduše žije v harmonii.

5: Svoboda a změna

Dům s tímto číslem vyzývá k dobrodružství a růstu. Bude vás nabádat ke změnám ve vašem životě a dá vám sílu zvládnout překážky.

6: Harmonie a rodina

Adresa s číslem 6 posiluje rodinné vztahy. Podporuje také dobrovolnictví a obětavost, často je rodištěm krásných myšlenek.

7: Duchovní růst a intuice

Číslo 7 přináší klid a prostor pro rozvoj vnitřní moudrosti. Může nás povzbudit k meditaci, hledání klidu a harmonie v našem nitru.

8: Prosperita a úspěch

Tato adresa přináší finanční stabilitu a rozvoj kariéry. Podporuje praktické myšlenky a poctivost.

9: Transformace a dokončení

Dům s tímto číslem slouží jako místo, kde lidé nacházejí své životní poslání. Je ohniskem proměn.

Kameny na odbourání trémy

Poradíme vám čtyři magické kameny, které vám pomohou na pohovoru, v práci s šéfem nebo klidně při seznámení s novými lidmi! Růženín je spojován s láskou, péčí a klidem. Pomáhá vyrovnat se s emocemi a snižuje úzkost. Ametyst má uklidňující a osvobozující energii.

Pomáhá odstraňovat stres, napětí a podporuje relaxaci. Lápis lazuli pomáhá snižovat úzkost, posiluje intuici a podporuje komunikaci. Morganit snižuje nervozitu, podporuje také lásku a radost. Který bude váš oblíbený?

Mučenka je květinou vášně

Tato araktivní pokojová liána v sobě skrývá květy vášně, se kterými můžete čarovat jedna báseň — a vlastně se nemusíte ani moc snažit! Její přítomnost u vás doma totiž udržuje jiskru v partnerském vztahu.

Zároveň se postará o to, abyste si postupem času nezevšedněli. Je to jednoduché, stačí se o ni pečlivě starat — přesně tak jako o své nejbližší. A kouzlo je hotovo!

Jednoduché rituály čtyř živlů

Oheň, země, vzduch a voda jsou základními prvky přírody, které nás obklopují. Odpradávna byly spojovány se silou života, lidskými emocemi a duchovním poznáním. Naučíme vás jednoduché, rychlé a hlavně účinné rituály!

Rituál ohně

Zapalte oheň! Je spojen s energií vášně a odhodláním. Když stojíte blízko něj, můžete svá přání a cíle jednoduše poslat do plamene. Zůstaňte chvíli v klidu a myslete na to, co chcete přivolat.

Rituál země

Rituál země se zaměřuje na stabilitu, uzemnění a vděčnost. Stůjte bosí na zemi a vnímejte dotek půdy pod nohama. Zavřete oči, abyste cítíli sílu a stabilitu. Poděkujte za vše, co máte.

Rituál vzduchu

Rituál vzduchu je spojen s intuicí, mentální jasností a novými nápady. Zaměřte se na svůj dech. Udělejte několik hlubokých nádechů a výdechů. Vzduch vám pomůže podpořit vaši intuici.

Rituál vody

Rituál vody je spojen s emocemi, očištěním a hojností. Ponořte se do vody a nechte své tělo a mysl relaxovat. Během rituálu si představujte, jak voda odplavuje všechny negativní energie a čistí vás od stresu a napětí. Brzy pocítíte velkou úlevu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden