Moje šťastná hvězda

Odhalíme vám číslo vaší duše

Písmena a čísla mají v magii velký prostor. Tentokrát vás naučíme, jak spočítat číslo duše.

Když si své číslo správně spočítáte, zjistíte o sobě opravdu hodně informací. Minimálně to, z jakého důvodu na světě jste a jaké vlastnosti vás charakterizují.

Iduše má v numerologii své číslo, které prozradí povahu, cíle i životní poslání. Znáte to svoje? Jak zjistit své číslo. Podstatné je křestní jméno. Každé písmeno svého jména převeďte na číslo podle numerologického klíče. Ten, který použijeme pro duši, se nazývá Pythagorův:

A, J, S = 1 B, K, T = 2

C, L, U = 3 D, M, V = 4

E, N, W = 5 F, O, X = 6

G, P, Y = 7 H, Q = 8

I, R = 9

Sečtěte čísla odpovídající jednotlivým písmenům vašeho jména. Pokračujte ve sčítání, dokud nedostanete jednociferné číslo. Například, pokud máte jméno Anna, převádíte ho na čísla (A = 1, N = 5, N = 5,  A = 1) a poté je sečtete (1 + 5 + 5 + 1 = 12). Pak ještě zredukujete na jedno číslo (1 + 2 = 3). Číslo duše Anny by tedy bylo 3.

Číslo duše 1

Takoví lidé jsou přátelští. Často odvážní, sebevědomí a houževnatí. Jejich posláním je vést a inspirovat druhé. Rádi vytvářejí v životě nové cesty.

Číslo duše 2

Jedná se o citlivé a harmonické duše. Jsou mírumilovní a nenávidí samotu. Jejich posláním je spojovat lidi, řešit konflikty a podporovat dobré vztahy v rodině.

Číslo duše 3

Jsou živelní a často nadaní v hudební oblasti. Jejich posláním je inspirovat ostatní, aby nebrali život moc vážně.


Číslo duše 4

Charakterizuje je praktičnost a organizování. Jejich posláním je pomáhat ostatním. Často pracují ve stavebnictví nebo státní správě.

Číslo duše 5

Takové duše jsou dobrodružné a svobodné. Mají touhu po změně a nových zážitcích. Jejich posláním je objevovat svět a přinášet do něj své dobrodružství a svobodu.

Číslo duše 6

Mají silný smysl pro rodinu, často bývají také velmi obětavé. Jejich posláním je péče o druhé, ať už v rodině, komunitě nebo jako lékaři, učitelé či terapeuti.

Číslo duše 7

Vždy chtějí znát pravdu a nesnesou lež. Mají silnou touhu každému pomáhat, ale občas se jim to, bohužel, vymstí. Jejich posláním je dodávat druhým sebevědomí. 

Číslo duše 8

Jsou podnikavé a snaží se svou rodinu zajistit především penězi. Jsou to často úspěšní podnikatelé i vedoucí pracovníci.

Číslo duše 9

Mají silnou touhu pomáhat světu a svým blízkým. Jsou často moudré a mají charisma.

Přivolejte si do života peníze

Projděte se po svém rituálním prostoru, abyste jej očistili od negativní energie. Na bílý papír napište svůj cíl ohledně peněz. Zapalte svíci a položte vedle papír s vaší částkou. Namáčejte prsty do vody a rozetřete ji na papír.

Položte několik mincí nebo bankovek vedle papíru. Dívejte se do plamene, a řekněte: „Přivolávám hojnost a prosperitu do svého života. Děkuji za všechny bohaté příležitosti, které přicházejí.“ Nechte svíčku dohořet a čekejte, co se v nejbližší době stane!

Udělejte si rychlou očistu domu

Není to žádná věda. Stačí naplnit misku solí, kterou postupně sypejte po podlaze. Můžete také posypat okenní parapety a prahy dveří. Pokud máte pocit, že někde ve vašem domě je hodně zlé energie, použijte soli víc.

Nechte působit minimálně 15 minut. Po uplynutí času začněte sůl sbírat a vysajte ji nebo smeťte. Váš prostor bude dokonale čistý a připravený na kouzla.

Svícen, který vám přinese lásku

Možná už jste zoufalá z toho, že vám chybí v životě láska. Magie ale umí být opravdu mocná a i s tímto vám může pomoci. Na vytvoření svícnu budete potřebovat správnou svíčku a bylinky.

Růžová svíčka je často spojována s něžnou, jemnou láskou, zatímco červená ztělesňuje vášnivou a horkou lásku. Jejich zapalování může přilákat lásku nebo posílit stávající vztah. Co dát na stůl, aby to pomohlo? Vsaďte na bylinky, které jsou tradičně spojovány s romantikou, touhou a neutuchající vášní.

Bylinky a ovoce jsou nezbytnost

Mezi takové patří růže, levandule, jasmín, šalvěj, bazalka, máta, vanilka, pelyněk nebo fialka. Vyberte si alespoň dvě takové a rozmístěte je kolem svícnu. A nezapomeňte ani na misku s ovocem.

Volte jahody, které jsou považovány za symbol lásky a vášně, granátové jablko, které je symbolem plodnosti, banány, jež svou spojovány s novou energií, avokádo, které představuje v magické symbolice ženské tělo, fíky, jež představují hojnost, nebo hroznové víno jako symbol lásky a radosti.

Mísa se zeleninou také poslouží

Nejste-li fanouškem ovoce, zvolte si mísu s vhodnou zeleninou. Lásku přivolá okurka, brokolice, cibule, celer, špenát, rajčata nebo červená paprika!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden