Moje šťastná hvězda

Podzimní svíčky vám zajistí štěstí

Zkuste si váš milovaný domov rozzářit a ještě do něj přinést harmonii, rovnováhu a peníze.

Teplo už je pryč a blíží se barevný podzim. Období jako stvořené pro posezení s knihou u kávy a voňavé svíčky, která skvěle doplní atmosféru plnou klidu a pohody. Která vám přinese štěstí?

Závěr roku se nezadržitelně blíží a přináší nejenom kouzelný třpyt zlatých listů a mírně chladnější vzduch, ale také touhu po útulných chvílích v našem domově.

Jedním z nejjednodušších a nejefektnějších způsobů, jak si podzimní atmosféru užít, je zapálení svíček. Ty krásně rozzáří každý prostor, ale také v sobě nesou symboliku a magii, která do našich životů přináší štěstí a harmonii!

Svíčka se třemi knoty

Pokud si domů pořídíte svíčku se třemi knoty, vězte, že v sobě nese velmi silnou symboliku minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Každý knot můžete zapálit s konkrétním přáním, ať už je to touha po uzavření minulých záležitostí, radost v přítomnosti nebo úspěch v nadcházející budoucnosti.

V tento rok má zesílený význam, protože jeho číslo končí trojkou. Pokud zapálíte všechny tři knoty najednou, působí také jako ochranný amulet.

Vůně vanilky

Vanilková vůně je spojována s harmonií a láskou. Zapálení vanilkové svíčky může přinést do vašeho domova nejenom pohodu, ale také posílit rodinné vztahy a vzájemné porozumění. Tedy to,  co všichni nutně potřebujeme.


Svíčky s vůní skořice

Voňavá skořice je známá tím, že přináší do našich životů bohatství a prosperitu. Zapálení svíčky s vůní skořice plní přání o finančním úspěchu a hojnosti. Pokud momentálně trpíte nouzí a žádnou skořicovou svíčku nemáte, stačí na jakoukoliv uvázat jednu celou skořici. Efekt totiž bude naprosto stejný.

Motiv čtyřlístku

Čtyřlístek je považován za symbol štěstí. Svíčky zdobené tímto motivem mohou přinést do našich životů velké změny a přivolat štěstí na naší životní cestě.

Žluté a zlaté svíčky

Zlatá a žlutá jsou barvy spojované s bohatstvím a sluncem. Svíčky v těchto barvách mohou přinést do našich životů světlo a prosperitu. Jsou také často využívané v magických rituálech, které symbolizují obnovu a nové pořádky. Použití žlutých svíček posílí vaši schopnost jasného myšlení a rozhodování.

Zelená svíčka

Zelená barva je spojována s růstem, hojností a uzdravením. Zapalování zelených svíček vám pomůže nejen při finančních rituálech, ale také podpoří vaše fyzické a mentální zdraví, zvlášť pokud se momentálně cítíte
na dně.

Netradiční svíčka s hřebíčkem

Hřebíček byl historicky považován za ochranný a léčebný bylinný prostředek. Zapálení svíček s uvázaným kořením může pomoci posílit vaše osobní štěstí. Můžete je také použít při rituálech zaměřených na odstranění negativní energie a psychických bloků.

Svíčky s vůní levandule

Levandule je spojována s klidem a relaxací. Zapálení svíček s touto vůní může pomoci uvolnit stres a nervozitu. Můžete je použít při rituálech zaměřených na duševní rovnováhu a odpočinek.

Očistěte auru od všeho špatného

Aura je energetické pole, které obklopuje naše fyzické tělo, a může se časem zanést, či začít dokonce ztrácet. Podzimní očista aury pomůže obnovit energii, zvýší vaši vitalitu a připraví vás na chladné měsíce.

Pravidelný pohyb a cvičení pomohou zlepšit cirkulaci energie v těle i auru. Procházky na čerstvém vzduchu jsou během podzimu ideální.

Zkuste koupel

Vyhněte se také stresu. Negativní myšlenky a emoce mohou totiž vaši auru negativně ovlivnit. Zkuste třeba koupel s minerální solí.

Rýžový rituál pro získání financí

Už ve starověké Číně si místní čarodějové přivolávali peníze jednoduchým způsobem. Stačil jim k tomu mytický rýžový rituál, správný čas a zelená svíčka, kterou využijete i při podzimních
rituálech.

Jak na to?

Provádějte ho výhradně za úplňku, kdy má speciální sílu. Budete potřebujete šest kuliček černého pepře, rýži, dvě zelené svíčky, hrst stříbrných mincí a dvě sklenice, které lze uzavřít. Do každé z nich vložte rýži, několik mincí, tři kuličky pepře a uzavřete.

Kam s nimi?

Jednu sklenici byste měli umístit do kuchyně, kde připravujete pokrmy pro svou rodinu, druhou do jídelny, kde se všichni scházejí. Vedle každé umístěte jednu ze svíček a nechte je zcela dohořet. Pro posílení rituálu nechte sklenice na místě po tři dny.

Trojka je symbolem blahobytu. Mince, které k rituálu použijete, nevracejte zpátky do peněženky. Buď byste je měli podle staré legendy rozdat jako dary svým blízkým, nebo si z nich doma udělat dekoraci.

Strom života

Magický šperk s motivem stromu života posílí vaši sílu a energii. Můžete ho nosit jako amulet, který vám pomůže získat potřebnou vitalitu a odolnost. Symbolizuje také růst a rozvoj v různých aspektech života.

Jeho nositeli přitahuje pozitivní změny do života, připomíná mu spojení s přírodou a zemí a ukazuje na sílu rodiny a její kořeny. Na internetu najde spoustu návodů, jak na něj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden