Můj čas na kafíčko

Poznáte, co si muž opravdu myslí?

Stále tápete, zda má o vás opravdu zájem, nebo vás bere pouze jako chvilkové pobavení? Sledujte řeč jeho těla, podle které poznáte vše zásadní.

Pokud se vás váš objekt zájmu často při rozhovoru dotýká na rukou, můžete si být jistá, že se mu líbíte. Jde o velmi intimní gesto. Natáčí se tělem směrem k vám, abyste ho dobře viděla? Pak se snaží získat vaši pozornost. Neustále s vámi laškuje? Je váš!

Nemá zájem

Že u něj jiskra nepřeskočila, poznáte z několika gest. Má zkřížené ruce na prsou, jeho trup je od vás odkloněný, stále se dívá všude kolem, ale vašemu pohledu utíká, nenarušuje váš osobní prostor, nesnaží se vás nijak dotknout a sedí s překříženýma nohama tak, že mezi vámi vytváří bariéru. To vážně není muž pro vás.

Neříká pravdu

Jestli ho chcete prokouknout, dejte si pozor na řeč jeho těla. Lháři se vyhýbají očnímu kontaktu, neustále sebou šijí, kroutí se, hrají si s nějakým předmětem, poklepávají si prsty nebo si dávají ruce křížem. Pakliže jste si některých z těchto znamení všimla, zpozorněte a raději si tu historku, nebo vůbec celou jeho historii ještě proklepněte.

Chce odejít

Zatím se nijak nevyjádřil, a vy nevíte, na čem jste? Pokud je netrpělivý, stále si sahá na obličej, do vlasů anebo si okusuje nehty, je to znamení, že je nervózní, necítí se s vámi dobře a přeje si co nejdříve odejít. Jestli se vás ani nedotýká a místo toho, aby vás vzal za ruku, v ní raději drží klíče nebo mobil, buďte na pozoru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden