Moje šťastná hvězda

Poznejte tajemný svět snů

Sny poukazují na problémy či změny, které nás čekají. Naučte se je správně interpretovat.

Zdál se vám sen, který si neumíte vysvětlit, a máte pocit, že znamenal něco víc? Pravděpodobně máte pravdu! Prozradíme vám, co některé symboly znamenají.

Každý o něčem sníme. Mnohé sny ihned zapomeneme, některé se nám naopak zdají jako živé a myslíme na ně velmi dlouho. O čem sníme nejčastěji a jak si můžete dané symboly vyložit?

Voda

Voda ve snech odráží vaše rodinné vztahy. Čistá a klidná voda často značí harmonii, zatímco bouřlivá nebo kalná může signalizovat nepříjemné konflikty v našem životě. Pokud se ve snu potápíte, znamená to, že vám někdo v okolí lže a vy jste odhalili jeho pravdu.

Létání

Sny o létání jsou často spojeny s touhou po svobodě. Naznačují vůli utéct ze situace, která vám není příjemná. Budete mít odvahu změnit věci kolem sebe. Je na co se těšit!

Padání

Naopak sen o pádu může vyvolávat pocit ztrátu kontroly nebo strach z neúspěchu. Může naznačovat, že se potřebujete ve svém životě více soustředit na to, co vás doopravdy baví, abyste znovu získali potřebnou energii.

Ztráta zubů

Naznačuje, že si dostatečně nevěříte v situacích, které jsou pro vás nebo vaše blízké důležité. Zároveň máte často strach o vaši atraktivitu, sebevědomí, nebo dokonce zdraví.

Zvířata

Různý význam s sebou nesou zvířata ve snech, u kterých záleží na druhu. Například kočka symbolizuje tajemství, které může být brzy prozrazeno, zatímco pes odráží věrnost a přátelství.

Přináší zprávu, že lidé kolem vás jsou ti praví. Exotická zvířata, jako lvi nebo hadi, poukazují na vaše instinkty či skryté touhy. Nejednáte v životě v souladu s tím, co si myslíte.


Bludiště

Sen o labyrintu může naznačovat pocit ztráty blízkého člověka nebo zmatku ve vašem životě. Je to výzva, abyste hledali z obtížné situace cestu ven.

Hory

Pokud ve svých snech stoupáte po horách, upozorňuje to na výzvy a překážky, kterým čelíte. Už brzy se vám splní vše, o čem jste doposud jen tajně snili. 

Strom

Strom ve snech vám dává možnost růstu. Když strom ve snu kvete, může to značit nový začátek ve vašem životě. Pokud opadává, znamená to příval peněz.

Střelba

Značí, že v životě nebojujete za to, co je pro vás důležité. Obvykle necháváte velké příležitosti jiným a pak vás to mrzí.

Podzimní bylinky, které vám přinesou štěstí

Byliny jsou odpradávna využívány nejen k přírodnímu léčení, ale značná je jejich role také v magii. Bylinková magie nás může ochránit, přinést peníze, štěstí i vyčistit prostor.

Které jsou letos ty pravé?

Je hned několik bylinek, které pro vás na závěr roku budou velmi přínosné. Andělika pomáhá jako ochrana proti černé magii a energetickým upírům. Rozmarýn symbolizuje lásku a paměť — pomůže ve chvílích, kdy často zapomínáte. Šalvěj ochrání prostor, stejně tak tymián.

Bazalka zase nosí štěstí a blahobyt. Také plní přání tomu, kdo ji u sebe nosí. Levandule je spojována s klidem a relaxací. Je vhodná pro meditace a rituály, které zlepšují váš duševní stav. Kmín je ochranný a má silné schopnosti vymýtit z prostoru zlou energii a zvýšit ochranu všech, kteří tam žijí.

Jak je používat?

Nejčastěji se byliny využívají ve formě vykuřovadel. Stačí jen bylinku usušit a svázat ji červenou nití. Uchovávejte ji na suchém místě.

Vřes ochrání před negativní energií

Magický vřes je považován za ochrannou rostlinu, která chrání domovy a lidi před negativní energií. Zároveň udržuje v domě peníze. Parádu samozřejmě nejvíce udělá na parapetu, aby vás ale ochránil, je nutné ho dát ke vstupním dveřím. Pokud chcete na podzim získat větší obnos peněz, zapalte alespoň jednou týdně svíčky ve vřesové barvě.

Magický význam hodin

Hodiny nám běžně slouží jen k měření času, v magii mají ale daleko hlubší význam. V mnoha kulturách jsou vnímány jako brána do duchovního světa! Pokud na hodinách spatříte opakující se čísla, nese to svůj tajný význam.

Pokud vás upoutají kukačkové hodiny, znamená to, že se do vašeho života brzy někdo vrátí. Kulaté nástěnné hodiny vám vzkazují, že ještě máte s důležitým rozhodnutím počkat. Čtvercové vás obracejí zpátky k rodině. Mezi blízkými najdete svou odpověď.

Spočine-li váš zrak na hodinkách, až příliš se vážete k člověku, který by vás mohl zradit. Podíváte-li se na digitální hodiny na telefonu, očekávejte brzy radostnou zprávu. Opakující se čísla na počítači značí nový začátek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden