Moje šťastná hvězda

Přizvěte k čarování také ovoce

Stejně jako bylinky i ovoce v sobě skrývá velkou moc. Nebojte se proto po něm také sáhnout.

Čarovat můžete pomocí všeho a ani ovoce není výjimkou. Prozradíme vám, které k čemu slouží.

Ovoce je více než jen chutná pochoutka nebo zdroj výživy – může totiž poskytnout čarodějkám mocné nástroje pro vyvolání přírodních sil a energií. Podívejte se, jaký druh přijde vhod právě vám!

Jablka

Už odpradávna jsou jablka považována za symbol moudrosti a poznání. V magii se používají pro očištění a uzdravení. Jejich šťáva může být součástí rituálů na odstranění negativní energie a navození harmonie. Pokud chcete posílit intuici a spojení s duchovním světem, zkuste sníst jablko před meditací.

Hrušky

Symbolem plodnosti a hojnosti jsou jednoznačně hrušky. Ve světě dobré magie mohou být použity k rituálům na přilákání lásky i romantiky. Symbolizují funkční vztahy a vyváženost. Velkou službu udělá, pokud ji umístíte do ložnice, kde uleháte se svým partnerem. 

Meruňky

Ovocem, které je spojené se sluncem a jeho energií, jsou meruňky. Podle pověstí posilují kreativitu a přinášejí do domu štěstí. Při čarování mohou být použity ke zvýšení vitality a vnitřní síly. Zkuste sníst meruňku před důležitou pracovní schůzkou nebo když potřebujete překonat tvůrčí blokádu.

Maliny

Maliny představují vášeň a emoce. V magickém světě se používají k vyvolávání anděla lásky. Jejich sladká chuť může podpořit romantické vztahy a posílit vzájemné city. Můžete vytvořit láskyplný elixír z malinové šťávy a podávat ho ráno při snídani.


Citrony

Očistnou sílu mají citrony. V magických praktikách jsou používány k odstraňování negativní energie a k ochraně. Jejich kyselá chuť symbolizuje překonání překážek a odvahu čelit výzvám. Můžete vytvořit směs citronové šťávy a vody a použít ji k vnitřní očistě.

Pokud ji vypijete, nebo použijete k energetickému vyčištění prostoru vašeho domova, pokud s ní utřete prach v místnosti. V takovém případě vám stačí do kýble přidat šťávu z půlky citronu. Navíc je spolu s bílým octem a jedlou sodou účinným pomocníkem v kuchyni!

Jahody

Lahodné jahody jsou symbolem vášně, požitku a luxusu. Jejich červená barva a sladká chuť s sebou přinášejí radost i štěstí. Pomohou vám také při kouzlech hojnosti a přinášejí do života peníze.

Melouny

I šťavnatá sladká melounová dužina představuje blahobyt a hojnost. Pomohou ke zvýšení příjmů, přitáhnou skutečné bohatství a začínajícím podnikatelům pomohou k jasné mysli. Stačí, když je v létě zařadíte na váš stůl a dopřejete si jejich pravidelnou konzumaci.

Banány

Oblíbené banány jsou plné energie a štěstí. Jejich tvar připomíná úsměv a sladká chuť prokazatelně zlepšuje náladu. Také zvyšují vitalitu a navracejí radost do rodinných vztahů, zejména tam, kde dlouho převládaly hádky, které neměly řešení. Dopřávejte si je proto co nejčastěji a uvidíte, jak se atmosféra ve vašem okolí změní k lepšímu.

Kouzlo na získání velké sumy peněz

Zapalte zelenou svíčku a umístěte ji před sebe. Držte v ruce minci a představujte si, jak do vašeho života přicházejí finanční příležitosti i hojnost. Položte minci na stůl před sebe a umístěte na ni nastrouhanou kůru z jednoho pomeranče a špetku skořice.

Zamyslete se nad svými cíli a přáními ohledně finančního zajištění. Vyslovte tolik, kolik potřebujete, jakkoli je částka vysoká! Pomozte si kouzelnou formulací: „Prosím, otevři dveře ke zvýšení finančního blahobytu. Přitahuji příležitosti a hojnost do svého života.“

Zrcadlo vám odhalí pravdu

Budete potřebovat malé zrcátko, svíčku a klidné tiché místo. Připravte si prostor, kde můžete sedět pohodlně a klidně. Zapalte svíčku a umístěte ji před sebe. Vezměte malé zrcadlo do ruky a pohleďte na svůj odraz.

Zaposlouchejte se do svého nitra a soustřeďte se na to, co chcete odhalit. Zrcadlo je nástroj, který vám v tom pomůže. Vydechněte pomalu a potichu vyslovte kouzelnou formuli: „Pravdu hledám, pravdu znám, zrcadlo, odhal mi, co je skryté, nech pravdu promluvit.“

Pozorně sledujte odraz v zrcadle a nechte pravdu vystoupit na povrch. Poté poděkujte zrcadlu a svíčku sfoukněte. Nedostali-li jste odpověď, můžete si k ruce přibrat tarotové karty. Rukou přejíždějte po kartách, dokud neucítíte tu správnou energii.

Zvolte kartu intuitivně a otočte ji rubem nahoru. Přečtěte význam karty a zkuste jej interpretovat ve spojení s vaší otázkou. A pokud ani to nepomohlo, můžete se propojit se svým minulým já.

Magická síla prstenu

Prsteny jsou nejen módním doplňkem, ale v mnoha kulturách mají také magický význam – představují spojení s nekonečnem. Na svatbě proto symbolizují, že láska bude trvat věčně. Prsten s vyrytými symboly nebo runami může sloužit jako prostředník mezi nositelem a duchovními bytostmi. Specifický je prsten s opálem, který je symbolem naděje a zdraví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden