Můj čas na kafíčko

Proč se muži vysmívají dámské kabelce

My ženy nedáme dopustit na kabelky. Nosíme v nich úplně všechno, co potřebujeme. Muži to nechápou a tvrdí, že jim stačí pouze kapsy. Opravdu?

Muži nikdy nepochopí tajemství dámských kabelek a kroutí nad nimi hlavou. Jenže my v nich nosíme peněženku, klíče od bytu a od auta, mobil, kapesníčky, kosmetickou taštičku, parfém, náplast na puchýře, propisku, diář, žvýkačky a další nezbytnosti.

Do kabelky se prostě vejde všechno, a i když v ní máme zdánlivý nepořádek, po chvilce štrachání v ní vždy najdeme, co hledáme. Napěchované mužské kapsy souboj s praktickými kabelkami jasně prohrávají! Muži mají rádi snadná řešení. Tvrdí, že věci nosí po kapsách, protože tak o nich mají větší přehled, ale realita je jiná.

Kabelky správní chlapi nenosí

Z kapes totiž věci snadno ztrácejí, a to i z těch na zip, protože zapomínají zipy zavírat. Proč si většina chlapů tak urputně odmítá pořídit si tašku? Na trhu je jich přece dost! Proč raději dál ztrácejí své věci, ničí své bundy, džíny a bombardují nás neustálými dotazy typu: „Nemáš kapesník?“ či „Vejde se mi k tobě peněženka?“

Co nosí po kapsách?

I když má pánská bunda asi pětkrát víc kapes než dámská, stejně se tam toho moc nevejde. Maximálně peněženka, klíče, mobil nebo cigarety a zapalovač. A možná kapesníky. I když který chlap u sebe něco takového nosí?

Zatímco nám kvalitní kabelka vydrží roky a hrozí jí jedině, že vyjde z módy. Ale mužské kapsy? Po pár týdnech, co je muž napěchuje k prasknutí, jsou děravé a věci z nich rádoby tajemně mizí. K nošení obřích svazků klíčů a naducaných peněženek prostě nejsou stvořené.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden