Můj čas na kafíčko

Sbalit mu kufr, či bojovat?

Nevěra do vztahu nepatří. Ale když už se přihodí, někdy to může vztahu i prospět. Když si ujasníte, že ho nechcete ztratit, zjistíte, že o něj hodláte bojovat!

Mnohdy si život malujeme v růžových barvách. Myslíme si, že nám se nic takového stát nemůže. Jenže jednoho dne se v blízkosti vašeho partnera může objevit jiná, okouzlující žena a váš drahoušek jí neodolá. Více než třetina mužů přiznává, že byli své partnerce nevěrní.

Většina žen tvrdí, že by nevěru nikdy neodpustily a pokládají ji za nejhorší provinění ve vztahu. I když nevěra působí utrpení, může přinést i zisk. Nastaví vám totiž zrcadlo a zjistíte, kde jste dělala chyby i vy! 

Nemusí to být pouze průšvih

Třeba si uvědomíte, že jste byla příliš hodná, nebo naopak hrozná megera, a máte šanci s tím něco dělat. Často se stává, že kvůli přemíře starostí o děti, domácnost i práci nemáte na muže už náladu a žijete jen vedle sebe. Až si ujasníte, že ho nechcete ztratit, začnete o něj bojovat. Zajděte ke kadeřnici, hezky se upravte i doma... 

Nevěra může otevřít oči

Často spolu žijete už tolik let, a tak vám ani nedochází, že kromě dětí a domácnosti nemáte spolu už nic společného a žijete vedle sebe jako dva cizí lidé. Pak stačí, když najdete důkaz jeho nevěry, a všechno vám dojde.

Když se nejedná o úlet a chlap se rozhodne odejít za jinou ženou, nemá smysl dělat scény a držet ho. I když máte pocit, že se vám zhroutil svět, posléze zjistíte, jak se vám ulevilo. Pochopíte, že díky záletům svého bývalého jste dostala možnost začít žít nový život a potkat nového muže, s kterým můžete být zase šťastná!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden