Můj čas na kafíčko

Tajemství milostné magie

Jak k sobě přivolat lásku a zažehnout v tom druhém plameny citů a vášní?

Už staří Slované dokázali pomocí čarování s přírodními předměty provádět kouzla na přivolání vytoužené lásky. Touží po ní každý člověk, takže není divu, že se naši předkové snažili odhalit záhady milostného čarování velmi horlivě. Poznejte ho i vy…

Lidská přání se po tisíciletí příliš nemění a touha získat lásku vysněného partnera, případně stát se žádoucí milostnou kořistí pro ostatní, je věčná.

Kouzla a zaklínadla odrážejí tradice i mentalitu jednotlivých národů a jsou také svědectvím o době svého vzniku. Z pochopitelných důvodů si ukážeme naše kouzelné slovanské tradice. Milostné čarování slouží nejlépe tam, kde vzniklo a kde je doma.

Chce to červené jablko

Magického pomocníka máte doslova na dosah. Pokud si někdy jablko vlastnoručně utrhnete ze stromu, poslouží vašim cílům lépe než to koupené. Vyberte si jablíčko krásné červené barvy, která je barvou vášně a lásky, a vyryjte do něj pro tento účel nožíkem magická písmena: A + D + D.

Nahlas vyslovte to, co znamenají: Aleo + Deleo + Delato. Zároveň vyslovujte zaklínadlo: „Zaklínám tě, jablko, těmito jmény, jež jsou na tobě napsána, aby ten, který se tě dotkne a ochutná tě, mě miloval a byl šťastný a v mé lásce tál jako vosk v žáru ohně.“ Pak jablko rozkrájejte a dejte tomu, po kom z hloubi srdce toužíte.

Jablko můžete použít také k věštění. Naši předkové věřili, že stačí jablko rozkrojit a spočítat počet semínek. Pokud je sudý, blíží se sňatek, pokud je jedno ze semen překrojeno, bude vztah bouřlivý. Když je počet semen lichý, zůstane dotyčná zatím na ocet.

Med má magickou energii, tak ji využijte.

Vyznání lásky oblázkem

Kámen, který vás zaujme v řece, či na břehu moře, je poměrně bezpečný a přitom vhodný dárek. Jak ho správně připravit? Každopádně je nutné předem ho očistit. Očistu provedete nejsnadněji tak, že kámen ponoříte na noc do roztoku mořské soli, pak opláchnete pod tekoucí vodou a potom necháte nabít energií na slunečním světle.

Pokud chcete mít naprostou jistotu, že je kámen v pořádku, je dobré ho také změřit kyvadélkem. Můžete do něj vložit i své vroucí přání, aby ten, komu jej dáváte, na vás často a silně myslel s láskou.

Můžete ho zaříkávat, postup je stejný jako u zaříkávání bylin. Každopádně nikdy nedávejte kámen, který vám osobně není v ruce příjemný. A pokud nesedne vašemu protějšku, neberte to jako urážku. Ne každý kámen se energeticky snese s každým člověkem.

Energie drahých kamenů

Nabít svou energií můžete v podstatě jakýkoli předmět, který chcete někomu darovat. Proto je vzájemné obdarovávání mezi zamilovanými možná významnější, než by se mohlo zdát. Je to také projev důvěry, neboť věc, kterou jste vlastnila, případně i nosila na těle a máte k ní nějaký citový vztah, dáváte tomu, koho máte ráda.

Jedním z vhodných a bezpečných darů je drahý kámen. Nejde o žádný drahý diamant. Takový hezký barevný kámen růženínu či ametystu poslouží mnohem lépe. Rubín je také skvělý, a růžovým safírem určitě také potěšíte. Tyto kameny, které mají i uzdravující schopnosti, zakoupíte v prodejnách s ezoterickým zbožím.

Při vázání uzlů si vždy představujte cíl svého kouzla.

Magické kouzlo trojice uzlů

Vzpomínáte na tajemné uzly na opascích řeholníků či na uzly na kapesníku? A co uzly, vlající za pohanských dob na posvátných dubech a lípách? Uzlování se dá použít i pro milostné čarování.

Pro milostnou magii se hodí provaz červené barvy. Pak potřebujete přírodní provaz či hedvábnou stuhu, dlouhou asi 2 metry. Zvolte si dobu, kdy měsíc přibývá nebo je v úplňku. Vykoupejte se v koupeli s trochou růžového oleje, a oblékněte si šaty červené barvy.

Pamatujte na kouzelnou formuli

Udělejte na začátku provazu uzel se slovy: „Prvním uzlem kouzlo začíná.“ Představte si osobu, po které toužíte. Druhý uzel na opačném konci provazu uvažte ve chvíli, kdy už bude představa intenzivní.

Při tom vyslovte: „Druhý uzel kouzlo uskutečňuje.“ Třetí uzel uvažte uprostřed provazu se slovy: „Třetí uzel vše potvrdí.“ Aby se kouzlo naplnilo,
každý další den jeden uzel rozvažte, a to v pořadí, v jakém jste je zavazovala.

Medové čarování podle Slovanů

Med je důležitou součástí slovanské tradice. Pro domácí magii je nepostradatelný a využíval se i v dávné přírodní magii. Ne náhodou si praotec Čech vybral naši zemi oplývající medem a strdím. Pokud k sobě chcete přivolat lásku, při rituálu si pomažte rty medem.

Oslaďte si váš vztah

Rituál napravení vztahu se hodí pro usmíření mezi rozhněvanými lidmi, na zlepšení rodinných vztahů nebo k získání přízně osoby, která je pro vás důležitá. Tyto postupy jsou v lidové magii známy jako „oslazení vztahu“. Připravte si med, růžovou svíci, růžový papír, tužku, nůžky, zavařovací sklenici.

Jméno dané osoby napište na papír 9x. Pak otočte papír o 90 stupňů a napište přes to 9x své jméno křížem. Vystřihněte z tohoto papíru srdíčko. Ohněte tento papír napůl tak, abyste jej ohýbala směrem k sobě, a to 3x. Vždycky jej ohýbáte směrem k sobě, jelikož se snažíte jej k sobě přitáhnout.

Vezměte malou zavařovací sklenici a naplňte ji z poloviny medem. Lístek ponořte do medu a sklenici dosypte cukrem. Zavřete sklenici, ale nedotahujte víko. Pak na sklenici zapalte a nechte vyhořet růžovou svíci.

Sklenici natěsno uzavřete a dejte ji na teplé místo, kde se bude hřát a symbolicky tak oteplovat vaše vzájemné vztahy. Chcete-li si blízkost muže podržet, zakopejte sklenici blízko svého domova.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden