Můj čas na kafíčko

Umíte rozmazlovat sama sebe?

Každá žena si přeje, aby ji muž hýčkal. Jenže nač čekat na chlapa? Když se nebudete hýčkat sama, neudělá to za vás nikdo! Dovolte si ten luxus, je důležitý!

Co si představíte pod pojmem rozmazlování? Ženy většinou napadne jako první kosmetika, lázně, masáž či nakupování. Jenomže něco si přát a dovolit si to mít jsou dvě různé věci.

Samy sobě často dáváme nesmyslné hranice, že něco nejde, nemůžeme to mít nebo se to nehodí. Jenže pak máme v životě příliš povinností a práce a jen málo potěšení.
A proto je čas to změnit. Najděte si to, co vám přináší radost a při čem se cítíte báječně.

Dovolte si nedělat NIC

Kupte si sama kytici květin, které se vám líbí, nebo něco, co jste si už dávno přála, ale bála jste se si to dovolit. Jste-li unavená, dovolte si s úplným klidem a bez výčitek nedělat NIC.

Objednejte si hotové jídlo domů, jděte na večeři, nevařte, neumývejte nádobí a pohovte si. Udělejte něco, co jste chtěla dávno, ale odkládala jste to pro nedostatek času. Jděte do divadla, na výstavu nebo se pusťte do kreslení, přečtěte si knížku nebo si pusťte film.

Dopřejte si radosti

Jen když se žena rozmazluje a zná svá přání a potřeby, je pro muže žádoucí a přitažlivá. Zastavte se a naslouchejte svým pocitům. Co potřebujete a co byste si přála?

Býváte-li málokdy sama, pak také potřebujete chvíle „jen pro sebe“. I doma byste se měla cítit jako královna. Pokud doma nosíte tepláky, kupte si krásné šaty. A když uslyšíte svou oblíbenou píseň, tak si zatančete. Prostě jen tak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden