Můj čas na kafíčko

Zasnoubili se na Maledivách

Stojí při sobě v dobrém i ve zlém a jsou si velkou oporou.

Kdo by to byl čekal, že se dovolená muzikanta Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) a moderátorky Daniely Písařovicové (44) promění v tak romantickou záležitost.

Prostředí exotických Malediv nejspíš dodalo Brzobohatému sebevědomí a požádal svou partnerku o ruku.

Oba září štěstím

Prsteníček Písařovicové je tak momentálně k nepřehlédnutí, jelikož ho zdobí prsten s velkým diamantem. „Milujte se! Stojí to zakra za to,“ napsal ke společné fotografii. Zatímco Písařovicová se bude vdávát vůbec poprvé v životě, pro Brzobohatého to bude již potřetí. Nejprve si vzal produkční Johanu Indrákovou (43).

Manželství se ale po pěti letech rozpadlo. Podruhé skončil muzikant před oltářem s atraktivní modelkou Taťánou Kuchařovou (35). Dlouho vypadali jako dokonalý pár a reklama na štěstí, a tak jejich bouřlivý rozchod všechny překvapil.

Za vším udělali tlustou čáru

Nakonec se v minulém roce rozvedli, jenže ani to ještě nebyl definitivní konec. Zbývá totiž dořešit ještě církevní rozvod a právě v té souvislosti bohužel na Ondřeje Brzobohatého vyplavaly v médiích zajímavé informace.

Jedna z nich například poukazovala na jeho zálibu v převlékání se za ženu. Brzobohatý ale všechny přesvědčuje, že je zcela v pořádku a převlékání je jen jeho koníček. Písařovicová od začátku stojí na jeho straně a je mu velkou oporou.

Zdá se tak, že k jejich úplnému štěstí chybí už jen společný potomek. O tom oba mluví už několik měsíců. Je tak docela dobře možné, že nás brzy překvapí další úžasnou novinou. My v redakci bychom jim společné dítě přáli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden